OBNOVA MAGISTRALNOG PUTA: Nastavljaju se radovi na izgradnji puta između Sombora i Apatina

J. L.

20. 04. 2023. u 16:36

RADOVI na obnovi magistralnog puta koji spaja Apatin i Sombor nastavljaju se danas, kada se krenulo sa pripremnim radovima i krčenjem putnog pravca, dok će se od ponedeljka 24.aprila saobraćaj semaforima preusmeravati u jednu traku.

ОБНОВА МАГИСТРАЛНОГ ПУТА: Настављају се радови на изградњи пута између Сомбора и Апатина

foto: Opština Apatin

Tokom prošle godne, završena je rekonstrukcija puta Apatin - Sombor duga sedam kilometara na potezu od ulaska u Apatin ka Somboru.Tamo gde se stalo u jesenas nastaviće se sada ka Somboru.

Krajnji rok za završetak radova je 30. jun a na građane se apeluje da budu strpljivi i da poštuju saobraćajnu signalizaciju koja će od ponedeljka biti postavljena.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!