BIVŠI RADNICI VEKTRE JAKIĆ BLOKIRALI PUT: Radnici traže uplatu zaostalih zarada, povezivanje radnog staža i pokretanje proizvodnje.

BIVŠI RADNICI "VEKTRE JAKIĆ" BLOKIRALI PUT: Radnici traže uplatu zaostalih zarada, povezivanje radnog staža i pokretanje proizvodnje.

BIVŠI radnici "Vektre Jakić", njih dvadesetak, blokirali su danas, na pola sata, regionalni put Pljevlja-Đuređevića Tara-Žabljak,na delu iznad fabrike, kao znak upozorenja a istovremeno i kako bi skrenuli pažnju na situaciju u kojoj se nalaze više od tri godine, nakon što je sredinom decembra 2018. prekinuta proizvodnja, a svi zaposleni bez izmirenih zaostalih dugovanja upućeni na Biro rada.

07. 07. 2022. u 13:32

DRITAN PROTIV, RAŠKO ZA MANEVRE: Sačuvajmo Sinjajevinu o izgradnji poligona

DRITAN PROTIV, RAŠKO ZA MANEVRE: "Sačuvajmo Sinjajevinu" o izgradnji poligona

ZAŠTITU Sinjajevine podržavaju domaća i međunarodna naučna javnost, građani, premijer, EU i Ustav Crne Gore, tvrde iz GI "Sačuvajmo Sinjajevinu", iz koje su, kako kažu, neprijatno iznenađeni izjavom novog ministra odbrane Raška Konjevića, da će Ministarstvo odbrane u narednom periodu raditi na stvaranju pretpostavki za realizaciju aktivnosti Vojske Crne Gore na prostoru Sinjajevine.

07. 07. 2022. u 07:26