ŠAPČANIN DRŽAVNI SEKRETAR: Vlada odlučila - Boban Birmančević u Ministarstvu privrede

V. M.

25. 11. 2022. u 21:59

NA današnjoj sednici Vlade Republike Srbije, dr Boban Birmančević izabran je za državnog sekretara u Ministarstvu privrede Republike Srbije.

ШАПЧАНИН ДРЖАВНИ СЕКРЕТАР: Влада одлучила - Бобан Бирманчевић у Министарству привреде

foto: V.Mitrić

Birmančević je doktor ekonomskih nauka, a donedavno je bio rukovodila Radne jedinice „Telekoma“ u Šapcu, kao i poverenik Gradskog odbora Srpske napredne stranke u Šapcu.

Bio je poslanik u tri saziva Narodne skupštine Republike Srbije. Simpatizeri i članstvo u Šapcu prepoznaju ga kao jednog od najvrednijih funkcionera SNS-a i smatraju ga veoma zaslužnim za pobedu na lokalnim izborima 2020. godine.

- Značajna funkcija državnog sekretara u Ministarstvu privrede Republike Srbije daje mi snagu i elan da nastavim da radim kao i do sada. Nemam nameru da napustim Šabac i šabački Gradski odbor SNS-a, a trudiću se da uvek imam sluha za potrebe običnih ljudi. Stranka je važna, ali čine je upravo obični ljudi, vredni aktivisti. Veliku zahvalnost dugujem njima i SNS-u, na čelu sa našim predsednikom Aleksandrom Vučićem i trudiću se da ispunim njihova očekivanja -kaže dr Birmančević za „Novosti“.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ETO, JAVLJA MI SE! Kako je Novak Đoković šokirao novinarku CNN-a