DESETORO DECE POZITIVNO NA KOVID U VRANJU: Dvoje upućeno na Pedijatriju

D. Ristić

09. 10. 2021. u 19:38

TOKOM prethodnog dana, u Kovid ambulanti za decu Zdravstvenog centra (ZC) Vranje obavljeno je ukupno 73 pregleda, saopšteno je iz ove zdravstvene ustanove.

ДЕСЕТОРО ДЕЦЕ ПОЗИТИВНО НА КОВИД У ВРАЊУ: Двоје упућено на Педијатрију

Foto: J. S.

Od ovog broja, prvih pregleda je bilo 54, a kontrolnih 19. Izvršena su 34 antigenska testa, čiji su rezultati pokazali da je desetoro dece pozitivno na koronavirus.

Dvadesetoro dece je upućeno na laboratorijske analize, a urađena su i dva rentgenska pregleda pluća. Dvoje dece je uućeno na Odeljenje pedijatrije.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

OD RUDOG POLJA DO KRALJEVA: Kraljevčani danas obeležavaju imendan svog grada