RONALDO, PA ČEMU OVO? Očajnički potez Portugalca bacio ljagu na prvenac u Saudijskoj Arabiji (VIDEO)

Novosti online

03. 02. 2023. u 22:09

KRISTIJANO RONALDO konačno je po prvi put zatresao mrežu u Saudijskoj Arabiji, a i za to mu je bilo potrebno da sudija pokaže na belu tačku. Koliko je Portugalac deprimiran svojim izdanjima, govori i njegovo ponašanje, samo nekoliko minuta nakon što je ralizovao jedanaesterac.

РОНАЛДО, ПА ЧЕМУ ОВО? Очајнички потез Португалца бацио љагу на првенац у Саудијској Арабији (ВИДЕО)

FOTO: Printskrin

Nije se Ronaldo do tog gola proslavio. Često je gubio duele sa protivničkim fudbalerima, nije pravio nikakvu razliku i promašio je dva zicera.

Međutim, nakon utakmice Ronaldo je ocenjen sa poprilično visokom ocenom 8.2. To mu je omogućilo da bude akter utakmice sa najboljom ocenom što po viđenom na terenu definitivno nije bio.

Ipak, očigledno da Saudijci na sve načine pokušavaju da podignu moral velikoj zvezdi, koja je bila izuzetno nervozna u ovoj utakmici, posebno nakon dva velika promašaja.

Džaba što ti piše Ronaldo na dresu - Amar je krenuo Kristijanu da pokaže određene stvari

Nekoliko minuta pre pogotka Kristijano je imao žestok obračun sa protivničkim fudbalerom zbog čega su obojica dobila žute kartone.

Amar Al Dahim je ostao da leži u kaznenom prostoru nakon duela sa Ronaldom. Žalio se da je dobio udarac, a Portugalac mu je potom prišao i pokušao da ga na silu podigne.

Tada je nastala velika gužva. Amar se nije prepao momka sa brojem sedam na kojem piše Ronaldo i krenuo je da se obračuna s njim.

Al Nasr ja i dalje lider na tabeli sa 34 boda koliko imam i Al Šabab, s tim da Ronaldo i drugovi imaju utakmicu manje od prvog pratioca.

BONUS VIDEO: STATUA ZA MESIJA: U Mar del Plati osvanuo spomenik kapitenu Argentine u čast titule svetskog šampiona

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

VUČIĆ RASTURIO LAŽI LAŽNE DRŽAVE U NJUJORKU: Istina o Kosovu i Metohiji odzvanjala salom - Priština stvara nepodnošljive uslove za život Srba