ČESTITAMO! MERIDIAN ŠALJE PETRA NA FUDBALSKI SPEKTAKL – put, karta i smeštaj za Svetsko prvenstvo u Kataru!

Promo

02. 05. 2022. u 16:00

PRVI mesec takmičenja u Meridianu dobio je svoj epilog – Petar je bio najuspešniji u aprilu i zasluženo osvojio vrednu nagradu

ЧЕСТИТАМО! МЕРИДИАН ШАЉЕ ПЕТРА НА ФУДБАЛСКИ СПЕКТАКЛ – пут, карта и смештај за Светско првенство у Катару!

Promo

IGRAJ ZA KATAR – promocija je koju ste u poslednjih mesec dana mogla da vidite gotovo na svakom koraku. Meridian je organizovao do sada neviđeno takmičenje na ovim prostorima!

Počevši od 1. aprila igrači koji su registrovani na sajtu meridianbet.rs imaju priliku da se svakodnevno susreću sa zanimljivim izazovima iz sveta sporta i slot igara!

Ispostavilo se da je kombinacija sporta i slota – dobitna, pa je u aprilu najuspešniji u izazovima bio igrač Petar C. koji je za 30 dana uspeo da sakupi 135 bodova i sasvim zasluženo obezbedi svoje mesto u Kataru!

Svetsko prvenstvo u fudbalu počinje 21. novembra, a Petar će tako imati priliku da direktno sa tribina podrži Piksija i “orlove”.

Nadamo se, da će pored ovog nezaboravnog iskustva svedočiti i istorijskom uspehu naše fudbalske reprezentacije.

Što se tiče promocije IGRAJ ZA KATAR, kompletan poredak u mesecu aprilu možete pogledati na ovom linku, a sada je pravo vreme da vas pozovemo da se i vi, već danas, priključite ovom fantastičnom takmičenju – jer mesec maj je startovao, a vi imate novu šansu da osvojite put, smeštaj i kartu za Svetsko!

Podsećamo, Meridian je prva kladionica na našim prostorima koje je odlučila da svoje igrače vodi na Svetsko prvenstvo!

I zato - registrujte se na sajtu meridianbet.rs, preuzmite BONUS BEZ USLOVA u iznosu od 500 RSD i počnite da rešavate dnevne zadatke koji vas očekuju u zanimljivom kalendaru na sajtu kladionice Meridian.

Budite i vi deo globalnog spektakla!

SREĆNO!

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!