LIGA EVROPE, KAKVO ČETVRTFINALE! Kostić s Ajntrahtom odoleo Barseloni, Rendžers se "zagrcnuo" u duelu bivših Zvezdinih rivala (VIDEO)

Novosti online

07. 04. 2022. u 23:00

OVOG četvrtka odigani su prvi mečevi četvrtfinala Lige Evrope.

ЛИГА ЕВРОПЕ, КАКВО ЧЕТВРТФИНАЛЕ! Костић с Ајнтрахтом одолео Барселони, Ренџерс се загрцнуо у дуелу бивших Звездиних ривала (ВИДЕО)

Tanjug/AP

Nakon što su Lajpcig i Atalanta remizirali, uz sjajan gol Luis Mjuriela za ekipu iz Bergama, na red su došla i preostala tri duela.

Ajntraht je ugostio Barselonu, uspeo i da povede fantastičnim golom Knaufa sa distance u 48. minutu, ali je potom Tores, posle akcije kao u video-igrici, u 66. postavio konačnih 1:1.


Ekipa iz Frankfurta, za koju je ceo meč odigrao reprezentativac Srbije Filip Kostić, ne samo da je imala više nego triput više šuteva na ovom meču (17:5), nego je i brojčano slabija odolela naletima Ćavijevog tima u završnici, imajući u vidu da je Tuta isključen u 78. minutu.

Duel bivših Zvezdinih rivala iz ove sezone, pripao je Bragi koja je Rendžers savladala sa 1:0.

Jedini gol na ovoj utakmici postigao je Abel Ruiz, posle ne baš dobre intervencije odbrane škotskog kluba u 40. minutu.

I, konačno, Vest Hem i Olimpik Lion su odigrali 1:1, i to iako je domaćin od poslednjeg minuta prvog poluvremena nastupao bez isključenog Kresvela, koji je rukama sprečio izglednu poziciju u kojoj su se našli gosti.


Ipak, to nije smetalo "čekićarima" da čak i povedu, golom Bouvena posle brze akcije koja je zbunila Francuze u 52. minutu, da bi Ndombele poravnao rezultat u 66, našavši se na pravom mestu posle jednog odbitka.

Liga Evrope, rezultati prvih utakmica četvrtfinala

Lajpcig - Atalanta 1:1

Ajntraht - Barselona 1:1

Braga - Rendžers 1:0

Vest Hem - Olimpik Lion 1:1

Bonus video: Neobična soba na Mundijalskom stadionu u Kataru

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri