SRBIN MEĐU STRADALIMA U AMERICI: Objavljena imena žrtava u masakru u Koloradu (FOTO/VIDEO)

Novosti online

23. 03. 2021. u 16:56

DESETRORO ljudi, među kojima jedan policajac, ubijeno je u pucnjavi u supermarketu u Koloradu, a osumnjičeni je uhapšen.

СРБИН МЕЂУ СТРАДАЛИМА У АМЕРИЦИ: Објављена имена жртава у масакру у Колораду (ФОТО/ВИДЕО)

Foto AP

Policija je identifikovala žrtve i saopštila njihova imena: Deni Strong (20), Neven Stanišić (23), Riki Olds (25), Tralona Bartkovijak (49), Suzan Fontejn (59), Teri Leiker (51), policajac Erik Teli (51), Kevin Mahoni )61), Lin Marej (62) i DŽodi Voters (65), preneo je Si En En.

Kako prenose američki mediji, Erik Teli se "poneo kao heroj". U policiji Boldera bio je od 2010. godine, a bio je otac sedmoro dece, od kojih najstarije ima 20 godina.

- Voleo je porodicu više od bilo čega - rekao je njegov otac Homer za KUSA-u.

Policajci su iz supermarketa izveli muškarca u lisicama, kome je krv curila niz nogu. Međutim, i dalje se istražuje motiv napada.

Pucnjava se dogodila u prodavnici King Supers u Bolderu, koji se nalazi na oko 40 kilometara severozapadno od Denvera. U Bolderu se nalazi Univerzitet Kolorada.

Podsetimo, ovo je druga masovna pucnjava u SAD u poslednjih nedelju dana, nakon pucnjave u lokalnim salonima za masažu u Atlanti u kojoj je prošlog utorka ubijeno osam ljudi, među kojima šest žena azijskog porekla.

(Kurir)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (1)