NI TRAGA NI GLASA OD JETMIRA: Potraga ušla u peti dan, osumnjičeni za ubistvo Ivane obrisao sve sa društvenih mreža

Novosti online

19. 01. 2023. u 22:08

ZA JETMIROM Gočajem, osumnjičenim za ubistvo studentkinje Ivane Krivokapić (26) ušla je u peti dan, a od njega ni traga ni glasa.

НИ ТРАГА НИ ГЛАСА ОД ЈЕТМИРА: Потрага ушла у пети дан, осумњичени за убиство Иване обрисао све са друштвених мрежа

Foto: Društvene mreže

Nakon raspisivanja međunarodne poternice u ponedeljak obrisao je sve objave na Instagram profilu, a na svom Fejsbuku obrisao je sve slike sa Ivanom kao i srceparajuće objave povodom njene smrti, piše Blic.

Jetmir pokušava na sve načine da prikrije tragove, kako mu policija preko objava na društvenim mrežama ne bi ušla u trag.

Gočaj je tokom cele istrage intezivno bio aktivan na društvenim mrežama, razmenjivao je poruke sa novinarima, ali i drugim ljudima. Pokušavao je da napravi sebi alibi tako što je pisao svojim poznanicima iz Beograda, nakon zločina da se vidi sa njima.

Naime, on je kačio i storije na svom Instagram profilu. Pre četiri dana postavio je poruku kojom poziva na bojkot srpskih proizvoda. U trenutku kada je raspisana međunarodna poternica zbog ubistva Ivane, Jetmir se povukao sa društvenih mreža.

Podsetimo, Ivana Krivokapić (26) ubijena je u stanu na Zvezdari 23. decembra prošle godine u periodu između 00.37 i 5.30 ujutru, utvrđeno je istragom. Kako se sumnja, nju je ugušio njen emotivni partner Jetmir Gočaj zbog ljubomore.

Kako se navodi iz Višeg javnog tužilaštva, Jetmir je u Ivaninom stanu boravio čak 12 dana pre nego što ju je ubio. Kobnog dana, kako se sumnja, došlo je do svađe između njih dvoje, a potom joj je rukama stezao usta i nos dok nije izdahnula.

Kada je preminula on je zaključao stan i ključ poneo sa sobom. Sumnja se da je istog dana autobusom napustio teritoriju Srbije - navode iz Tužilaštva.

Telo ubijene studentkinje Ivane Krivokapić, podsetimo, pronašla su braća 24. decembra u iznajmljenom stanu na Zvezdari. Kako im se nije javljala na telefon, razvalili su vrata stana i zatekli je na krevetu otkopčanih pantalona i podignute bluze. Ugledali su modrice po vratu, a imala je i povrede usne, oka, ali i prstiju na šaci i podlaktice.

Sa vrata su joj pokidana dva lančića, koja su ostavljena na komodi, a pored je pronađen mobilni telefon sa maskom kao i kožni rokovnik. Povrede na prstima i rukama mogle bi da ukazuju da borila sa ubicom.

BONUS VIDEO: DOKTORI SU BILI OKO NjEGA, UBRZO JE PREMINUO - Komšija o jezivom događaju u Velikoj Ivanči

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TREBALE MU PARE ZA TIKET, PA UZEO ŽENINU KARTICU: Došla je sa posla umorna i odmah legla da spava, to mi je bila idealna šansa (VIDEO)