GARANTUJEM DA JE POKUŠAVALA DA MU POMOGNE: Prijateljica Ane Volš o njenom odnosu sa Brajanom - "To se ponekad ne završi dobro"

Novosti online

19. 01. 2023. u 16:14

ANA Volš se trudila da vidi dobre strane svog supruga Brajana, koji je optužen za njeno ubistvo, i pokušavala je da mu pomogne, rekla je za Foks Njuz prijateljica nestale Srpkinje Pamela Bardi.

ГАРАНТУЈЕМ ДА ЈЕ ПОКУШАВАЛА ДА МУ ПОМОГНЕ: Пријатељица Ане Волш о њеном односу са Брајаном - То се понекад не заврши добро

Foto: Instagram/anawalshe/Craig F. Walker/The Boston Globe via AP, Pool

Ona je objasnila da je Anu Volš upoznala na jednoj poslovnoj večeri, i da su postale veoma bliske kada su se njihove firme spojile.

Pamela Bardi je rekla da su je detalji sa saslušanja Brajana Volša šokirali.

- Kada sam videla šta je guglao, okrenuo mi se stomak. Užasno je. Stalno mislim na nju, ona to nije zaslužila. I njeni dečaci su mi u mislima stalno, oni će jednog dana shvatiti šta se desilo, da im je neko oduzeo majku - rekla je prijateljica Ane Volš.

Na pitanje zašto je Ana bila sa Brajanom i pored problema koje je on imao sa zakonom, drugarica nestale Srpkinje je rekla sledeće:

- Ono što znam je da je ona veoma moćna i uspešna poslovna žena, i veoma pozitivna duša. Garantujem vam da je ona pokušavala da mu pomogne, i da se trudila da vidi nešto dobro u njemu. Postoje partneri koji se bore sa svojim demonima, kojima uspešne žene pokušaju da pomognu, ali to se ponekad ne završi dobro - kazala je Bardijeva.

Prijateljica kaže da Ana nije često pominjala Brajana u razgovorima, ali da je stalno pričala o svojim sinovima.

- Oni su je motivisali za sve što je radila - dodala je drugarica nestale Srpkinje, i rekla da se veliki broj porodica javio da usvoji sinove Ane Volš.

- Koliko će to trajati, nismo sigurni. Ali se javio veliki broj ljudi. To je sjajno, jedina svetla tačka u ovoj tami - kaže ona.

BONUS VIDEO: Prvi snimci sa mesta ubistva i samoubistva u Kikindi

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLJEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLjEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

BRIŽLjIVO upakovane dve nagorele voštanice i jedna raskošna osmanska sablja pronađene u skromnoj sobi Stepe Stepanovića posle njegove smrti 27. aprila 1929. otkrile su da veliki vojskovođa nije smatrao pobede na Ceru i Solunskom frontu najvažnijim bitkama koje je vodio, već osveta srednjovekovnih srpskih vitezova izginulih u Maričkoj bici.

28. 04. 2024. u 06:30

REZOLUCIJOM O SREBRENICI PRIKRIVAJU SVOJE ZLOČINE: Nemačka istorijski falsifikat potura na godišnjicu oslobođenja Dahaua, fabrike smrti

REZOLUCIJOM O SREBRENICI PRIKRIVAJU SVOJE ZLOČINE: Nemačka istorijski falsifikat potura na godišnjicu oslobođenja Dahaua, fabrike smrti

NEMAČKA koja je glavni sponzor sarajevske „Rezolucije o Srebrenici“ pokušava da progura taj cinični istorijski falsifikat kroz Generalnu skupštinu UN u vreme jedne tragične godišnjice, oslobođenja koncentracionog logora Dahau, nespornog svedočanstva o najvećem genocidnom programu u istoriji čovečanstva čiji je autor – Nemačka.

28. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)