"ZAPANJUJUĆE JE KOLIKO JE GLUP": Stručnjak o slučaju Ane Volš - Tvrdi da je Brajan napravio veliku grešku

Novosti online

19. 01. 2023. u 20:12

PRAVNI stručnjak iz SAD smatra da će se situacija za Brajana Volša, osumnjičenog za ubistvo supruge Ane, poreklom iz Beograda, pogoršati ukoliko policija pronađe njeno telo.

ЗАПАЊУЈУЋЕ ЈЕ КОЛИКО ЈЕ ГЛУП: Стручњак о случају Ане Волш - Тврди да је Брајан направио велику грешку

Foto: Fejsbuk/anawalshe/Tviter/@WCVB

Brajan (47) je optužen za ubistvo svoje supruge, koja je nestala 1. januara, a tužioci su juče izveli niz dokaza koji ukazuju da je on kriv za njenu smrt.

- Ako su ove tvrdnje tačne, neverovatno je koliko je glup - rekao je Mark Bederu, advokat odbrane.

Bederu tvrdi da Brajanove internet pretrage sud neće koristiti samo kao dokaz da je počinio ubistvo, već i prilikom procene njegovog psihičkog stanja.

. Njegove pretrage na internetu, ma koliko bile bolesne, ukazuju da je ovaj čin planirao i da je dobro smislio - tvrdi advokat.

Tokom čitanja optužnice, tužioci su otkrili da je Brajan na tabletu svog sina tražio sledeće pojmove: "Kako sprečiti da se telo raspadne", "koliko je vremena potrebno da telo počne da oseća", "da li je moguće identifikovati telo kroz polomljene zube"...

Policija još uvek nije pronašla Anino telo, a kada se to desi, Tužilaštvo će moći mnogo lakše da radi svoj posao, smatra bivši tužilac i advokat za krivična dela Dankan Levin.

- Ako pronađu njeno telo, očigledno će to učiniti slučaj mnogo težim za odbranu i ugroziće njihove šanse da oslobode Brajana - rekao je on.

Levin je objasnio da, iako se argumenti tužilaštva čine jakim, slučaj je još uvek rano, a svi dokazi koje prikupe nadležni mogu biti opovrgnuti.

- Prerano je reći koje nedostatke postoje u dokazima. Iz onoga što sada znamo, jasno je da postoje jaki dokazi protiv Brajana. Mislim da nije mogao bolje da isplanira zločin. On je sve zabrljao od početi do kraja - kaže advokat.

On je takođe sugerisao da bi odbrana mogla da pokuša da izmesti suđenje van Kohaseta, upravo zbog činjenice da je ovaj slučaj privukao veliku pažnju javnosti.

Tokom jučerašnjeg čitanja optužnice saopšteno je da je prilikom kupovine sredstava za čišćenje u prodavnici "Home depo" Brajan kupio i zaštitni kombinezon, sodu bikarbonu i krpe.

U to vreme, kamera je takođe uhvatila čoveka u Volvu koji je odgovarao Brajanovom opisu kako vuče kabaste i teške kese za smeće u kontejnere.

Anin nestanak prijavljen je tek 4. januara, nakon što se nije pojavila na poslu. Njen nestanak prijavio je njen poslodavac u Vašingtonu.

Da podsetimo, Brajan Volš se na sudu izjasnio da nije kriv.

BONUS VIDEO: Prvi snimci sa mesta ubistva i samoubistva u Kikindi

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLJEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLjEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

BRIŽLjIVO upakovane dve nagorele voštanice i jedna raskošna osmanska sablja pronađene u skromnoj sobi Stepe Stepanovića posle njegove smrti 27. aprila 1929. otkrile su da veliki vojskovođa nije smatrao pobede na Ceru i Solunskom frontu najvažnijim bitkama koje je vodio, već osveta srednjovekovnih srpskih vitezova izginulih u Maričkoj bici.

28. 04. 2024. u 06:30

REZOLUCIJOM O SREBRENICI PRIKRIVAJU SVOJE ZLOČINE: Nemačka istorijski falsifikat potura na godišnjicu oslobođenja Dahaua, fabrike smrti

REZOLUCIJOM O SREBRENICI PRIKRIVAJU SVOJE ZLOČINE: Nemačka istorijski falsifikat potura na godišnjicu oslobođenja Dahaua, fabrike smrti

NEMAČKA koja je glavni sponzor sarajevske „Rezolucije o Srebrenici“ pokušava da progura taj cinični istorijski falsifikat kroz Generalnu skupštinu UN u vreme jedne tragične godišnjice, oslobođenja koncentracionog logora Dahau, nespornog svedočanstva o najvećem genocidnom programu u istoriji čovečanstva čiji je autor – Nemačka.

28. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

HITAN PRIJEM: Srđan Đoković primljen u Urgentni centar!