"MAJKA MU NIJE DOŠLA NI NA SAHRANU" Celo selo ispratilo tragično nastradalog dečaka (9) iz Malog Zvornika

Novosti onlajn

25. 09. 2022. u 17:20

DEVETOGODIŠNJI N. A. iz Radalja kod Malog Zvornika koji je preminuo juče, najverovatnije od posledica trovanja ugljen-monoksidom nastalog zbog rada agregata, sahranjen je danas u 14 časova. Na sahranu je, kako kaže njegova kuma Katica Koljibabić, došlo ‘’celo selo’’, bila su tri brata i dve sestre njegovog oca Dragana, predsednik malozvorničke opštine, komšije i prijatelji. Međutim, kako pričaju komšije, među onima koji su došli da mališana isprate na večni počinak nije bila njegova majka.

МАЈКА МУ НИЈЕ ДОШЛА НИ НА САХРАНУ Цело село испратило трагично настрадалог дечака (9) из Малог Зворника

Foto: Printscreen

– Velika tuga da ode tako dobro dete. Kod mene su od juče njegov mlađi brat i sestra, kazala sam im da svi moramo biti hrabri zbog njihovog tate i starije sestre. Sada se svi nadamo da će Draganu i njegovoj jedanaestogodišnjoj ćerki biti bolje i da će što pre izaći iz bolnice. Na sahrani su bila tri sveštenika iz našeg sela, Malog Zvornika i Brasine, a dečak je sahranjen nedaleko iznad kuće gde već počiva njegov deda koji je nedavno preminuo – kazala je ona danas za portal Lozničke novosti.

Foto: RTS printskrin

Prema dosadašnjim informacijama, niko se još od nadležnih nije zvanično oglasio o ovom slučaju, sumnja se da je smrt dečaka posledica trovanja ili gušenja gasovima. Prema izjavama onih koji su poznavali Ametoviće u noći između petka i subote u kući je bio uključen agregat jer su im prekjuče iz ED isključili struju, koji je verovatno bio neispravan. Kako je nekoliko sati posle tragedije ispričala njihova kuma Katica, nju je kobnog jutra oko pet sati probudio Draganov sedmogodišnji sin koji je videvši nepomične članove porodice sa sprata, kroz prozor, skočio na fotelju ispred kuće i onda otrčao do nje po pomoć. Ona je sa suprugom otišla do Ametovića i zatekla stravičan prizor.

- Stariji dečak je već bio mrtav, Dragan je gledao, ali nije davao druge znake života, a moj suprug je na podu našao stariju devojčicu, podigao je na krevet i ona je samo rekla da ne može na noge. NJu i mlađu devojčicu je uzeo u naručje i izvukao iz kuće. Odmah smo zvali smo policiju i Hitnu pomoć. NJima je juče isključena struja zbog duga koji je napravio Draganov pokojni otac.

Samohrani otac Dragan Ametović ima još troje dece i svi žive u trošnoj kući bez elementarnih uslova. 

BONUS VIDEO: 

UBISTVO ŽENE U ZEMUNU: Snimci sa mesta gde se dogodila tragedija

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

DA LI STE PRIMETILI? Kako je Kosjerina reagovala na reči Radeta Bogdanovića o ŽENAMA FUDBALERA

DA LI STE PRIMETILI? Kako je Kosjerina reagovala na reči Radeta Bogdanovića o ŽENAMA FUDBALERA

NEKADAŠNJI fudbaler Rade Bogdanović ovih dana je privukao pažnju javnosti komentarima na dešavanja na Svetskom prvenstvu u fudbalu u Kataru, u okviru specijalnog programa na RTS-u. Naročito je prašinu podiglo njegov uvredljiv komentar na račun žena fudbalera, a neki smatraju da je izostala adekvatna reakcija i voditelja, posebno voditeljke Dragane Kosjerine.

02. 12. 2022. u 08:47

Komentari (2)

UŽIVO, SRBIJA - ŠVAJCARSKA: Ovo su svi čekali!