ONI SU NAPALI APOTEKARKU U SUBOTICI: Uhapšena dva Alžirca, migrant nasrnuo na policajca!

J. L. - V. M.

08. 11. 2021. u 14:30

PRIPADNICI Ministarstva unutrašnjih poslova u Malom Zvorniku, u saradnji sa subotičkom policijom, operativnim radom rasvetlili su razbojništvo u apoteci u Subotici i četiri teške krađe u Malom Zvorniku i uhapsili državljane Alžira A. C. (24) i A. K. (23) osumnjičene da su izvršili ova krivična dela.

ОНИ СУ НАПАЛИ АПОТЕКАРКУ У СУБОТИЦИ: Ухапшена два Алжирца, мигрант насрнуо на полицајца!

foto:J.L.

Oni se sumnjiče da su, 4. novembra ove godine, fizički napali radnicu apoteke u Ulici Senćanski put u Subotici i oteli joj novac, mobilni telefon i lekove. Takođe, A. C. se sumnjiči da je 6. novembra u Malom Zvorniku provalio u prodavnicu boja i lakova i lokal brze hrane i ukrao 100 evra, 12.000 dinara i dva mobilna telefona, koje je policija pronašla i vratila vlasnicima.

-A. K. je juče, kako se sumnja, provalio u mlekaru i prodavnicu i ukrao laptop,  2.000 dinara i prehrambene proizvode koji su, takođe, pronađeni i vraćeni vlasnicima. Prilikom hapšenja A. K. je napao policajca pa se tereti i za krivično delo napad na ovlašćeno službeno lice u vršenju službene dužnosti - kažu u policiji.

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati i oni su, uz krivičnu prijavu, privedeni Osnovnom javnom tužilaštvu u Loznici. Sudija za prethodni postupak odredio im je pritvor do 30 dana.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

HITNA RAFINA KONFERENCIJA ZA ŠTAMPU: Rafael Nadal saopštio veliku vest