Loazo: Britanija da ne izvozi krizu u EU

Tanjug

22. 05. 2019. u 11:33

Лоазо: Британија да не извози кризу у ЕУ

Foto EPA

Velika Britanija ne sme da "izvozi svoju političku krizu" u Evropu, poručila je francuska političarka Natali Loazo

Velika Britanija ne sme da "izvozi svoju političku krizu" u Evropu, poručila je francuska političarka Natali Loazo, vodeća na listi predsednika Emanuela Makrona za izbore za Evropski parlament.

"Poštujemo Britance. Pozivamo ih da nam dozvole da idemo napred našim putem, a pozivamo Britaniju i da ne izvozi svoju političku krizu u Evropsku uniju", rekla je Loazo za radio RTL, prenosi Rojters.

PROČITAJTE JOŠ -  Boris Džonson postaje premijer

Ona je ponovila da Britanija treba da odluči da li želi da nastavi s novim sporazumom o Bregzitu ili će izabrati drugi referendum o izlasku iz Evropske unije.


Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (2)

Prpa sestro

22.05.2019. 12:56

Nista novo. Svako ko se imalo razume u geopolitiku kapira da britanci u "pregovorima" nisu slabija strana. Stavise, lako bi mogli Bregzit iskoristiti da raskupusaju ovo sto se nekim cudom jos uvek zove EU, ali verovatno imaju interes da se to ne desi.

realist.

22.05.2019. 17:10

Propast, Evrope potice od strane Merkelove I njene idiotske Politiker Koja je Muslimanskom Africkom migracijom do ela Evropu u Haos I najvece i deponije u zivilizovanu Evropu koju je dovela I do Ekonomsmog kolapsa jer ove neradnike samo su stetocine I propast Evrope, jer nevidite sta se desava u Italijanskim obalama, Spanija Gr ka to je sve zaraze o Crnom rasom.