DETALjI STRAVIČNOG UBISTVA U SMEDEREVU: Aleksandar nastradao ispred restorana - PRVE SLIKE SA MESTA ZLOČINA (FOTO)

J.I.

28. 08. 2020. u 11:55

ДЕТАЉИ СТРАВИЧНОГ УБИСТВА У СМЕДЕРЕВУ: Александар настрадао испред ресторана - ПРВЕ СЛИКЕ СА МЕСТА ЗЛОЧИНА (ФОТО)

Foto: J. Ilić

U NOĆI između četvrtka i petka, ispred kafane „ Zlatna potkovica “ na periferiji Smedereva, kod mesta Petrijevo, ubijen je Aleksandar D 49. Njega je, nakon svađe i tuče, automobilom pregazio N.D. 57.

Prema saznanjima Novosti, do kobne svađe došlo je sat nakon ponoći, kada je Aleksanadr R. vlasnik kafane, lopatom razlupao šoferšajbnu automobila N.D , nakon čega ga je on pregazio kolima.

Foto: J. Ilić

Aleksandar R. preminuo je usled zadobijenih povreda posle par sati u bolnici.

U Višem javnom tužilaštvu saznajemo da je naložena obdukcija, i da je N.D. određeno policijsko zadržavanje.

Foto: J. Ilić

- On je za sada osumnjičen za ubistvo. Saslušanje tek predstoji. O motivima još uvek ne možemo da govorimo. Istraga je u toku,  rekao je za „Novosti“ viši javni tužilac, Dragan Lopušina.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (2)

sima

28.08.2020. 12:46

Čuj gazda lokala mu lopatom razbija šoferšajbnu da bi mu došao do glave i možda ubijo?šta će čovek dao gas i pobegao preko njega,šta mu je drugo ostalo?da čeka da ga ovaj ubije? I ja bih ga u panici pregazio? A ovi ga terete za ubistvo. Kakav je bre taj sud!?

Ivan

31.08.2020. 21:01

@sima - Sima Taj sa mercedesom je udaljen iz kafane nakon pravljenja nakon prve svađe pa se vratio da traži vraga ... Možda bi ga ti pregazio a možda da si na gazdinom bestu bi reagovao slično...