ŠTA SE DESILO U STANU NA SLAVIJI U DELIGRADSKOJ? Obdukcija Aleksandrovog tela daće ODGOVOR

S. J. M. - Z. U.

07. 08. 2020. u 10:00

VIDEO sam devojku na terasi, izgledala je veoma uplašeno i dezorijentisano. Videlo se da je strah zbog nečega u stanu i da ne sme tamo da se vrati.

ШТА СЕ ДЕСИЛО У СТАНУ НА СЛАВИЈИ У ДЕЛИГРАДСКОЈ? Обдукција Александровог тела даће ОДГОВОР

Foto VN

Ovo je juče u istrazi protiv Sanje R. (27), koja se tereti da je ubila Aleksandra Obadića (51), u Višem tužilaštvu u Beogradu ispričao komšija iz susedne zgrade u Deligradskoj ulici na Slaviji, koji je tog jutra i pozvao policiju. Njeno čudno ponašanje, uznemirenost i strah, njemu su se učinili neobičnim i sumnjivim. Policija je brzo došla i uz pomoć vatrogasaca obila ulazna vrata stana i unutra zatekla Obadića na podu i prestrašenu Sanju.

PRITVOR

SANjA R. se nalazi u pritvoru, koji joj je određen zbog opasnosti od bekstva, mogućeg uticaja na svedoke u istrazi i uznemirenja javnosti. S obzirom na to da su svedoci ispitani, da se više ne može reći ni da je javnost uznemirena otkako se saznala prošlost ubijenog Obadića, moguće je da će joj pritvor biti produžen samo zbog opasnosti od bekstva, jer ima crnogorski pasoš.

Kako smo saznali, juče je saslušan i sin pokojnog Obadića, koji je dao uopšten iskaz i za sada se nije izjasnio da li se pridružuje krivičnom gonjenju Sanje R. Nije se izjašnjavao ni o tome da li su njegov otac i Sanja R. možda bili u nekom emotivnom odnosu, već je rekao samo da je znao da su se njih dvoje družili. Kazao je da ju je upoznao nekoliko meseci ranije i da su mu delovali kao prijatelji.

Vićentije Darijević, branilac Sanje R. kazao nam je da ona ranije nije imala sukobe sa zakonom i da je studirala ekonomiju.

- Ona je sada prilično psihički uznemirena, jer je sve što se desilo ogroman stres za nju - kazao nam je Darijević.

- Pregledana je u zatvorskoj bolnici i ustanovljene su joj brojne povrede po telu. To ukazuje da je bila napadnuta, možda i životno ugrožena i da se ozbiljno branila. Ona je sitna, nije teža od 50 kilograma, a rekli su mi da je Obadić bio sigurno duplo teži.

Kako nam kaže Darijević, još se čeka nalaz obdukcije tela Obadića, koji će pokazati od čega je on tačno nastradao. Takođe, treba da se uporede njegove i Sanjine povrede, što će dati puniju sliku o tome šta se tog kobnog jutra dogodilo.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (6)

NIS i KK Partizan obezbedili zimsku opremu za 600 dece