Bivši zaposleni ušetao u garažu GSP-a, ukrao autobus i istočio 170 litara goriva?!

E. B. R.

18. 02. 2019. u 11:41

U noći između subote i nedelje nestalo vozilo javnog prevoza sa parkinga u Mirijevskom vencu. Nađen je brzo na jednoj od okretnica, a iz njega je istočeno oko 170 litara goriva. Navodno, to je uradio jedan od bivših radnika

Бивши запослени ушетао у гаражу ГСП-а, украо аутобус и источио 170 литара горива?!

Foto Z.Jovanović

IZ pogona "Karaburma" Gradskog saobraćajnog preduzeća, u noći između subote i nedelje, ukraden je autobus! Kako nezvanično saznajemo, vozilo je pronađeno nešto kasnije na jednoj od okretnica, a iz njega je istočeno oko 170 litara goriva. Navodno, to je uradio jedan od bivših radnika, koji je dobio otkaz.

Prema nezvaničnim informacijama, u pogon na Mirijevskom vencu ušetao se bivši zaposleni ovog preduzeća i iz garaže izvezao autobus. Na kapiji se predstavio kao vozač sa brojem 7.582, i izvezao autobus u 4.55 sati iz pogona.

Ukradeno vozilo pronađeno je na jednoj okretnici u blizini. Hard disk bio je izvučen, a kamere za video-nadzor onesposobljene. Ujedno, iz rezervoara, izvučeno je, kako se preppostavlja, oko 170 litara goriva.

Nikome od zaposlenih nije jasno kako je njihov bivši kolega mogao da prođe tri prstena obezbeđenja i ukrade autobus iz pogona. Iz GSP nismo dobili potvrdu da se ovo dogodilo, dok iz MUP navode da je slučaj prijavljen.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (5)

Aco

18.02.2019. 12:03

tri prstena obezbeđenja slatko se nasmeja pa takvo obezbeđenje nema ni predsednik države...

Toni

18.02.2019. 13:07

Razumem da je ovo za japanca bombasticna vest, ali zasto niko ne pominje to sto su gotovo istovremeno u pogonu Novi Beograd izgorela cak tri odlicna i vrlo vredna autobusa? I to kao posledica cistog nemara (ili mozda namernog nemara?), jer autobusi nisu izgoreli u saobracaju, izgoreli su u garazi parkirani ispred hale za opravke!

Niko

18.02.2019. 13:21

pa dobro sad...u blizini zrenjanina je iz vojne kasárene nestao tenk od 45 tona,iz rudnika 200m visokonaponskog kabla...kada su pitali u policiji kako je to moguce,odgovor sta zna dete sta je 200kg ili 200metra