NEMAČKI VELIKAN KONAČNO OSTVARIO TRIJUMF: Gosti zacementirani za dno tabele

V.M.

06. 10. 2023. u 10:05

NA otvaranju sedmog kola nemačke Bundeslige, Borusija iz Menhengladbaha će dočekati Majnc (20.30).

НЕМАЧКИ ВЕЛИКАН КОНАЧНО ОСТВАРИО ТРИЈУМФ: Гости зацементирани за дно табеле

Foto: Profimedia

Oba tima se baš muče na startu prvenstva, međutim, domaćin je u prošlom kolu došao do prve ovosezonske pobede. Borusija je gostovala još jednoj ekipi iz donjeg doma Bohumu i slavila je sa 3:1, a do pobede ju je nosio dvostruki strelac Alasan Plea.

Nemačkog velikana je preko leta napustio veliki broj nosilaca igre poput Markusa Tirama i Bensebainija koji su bez obeštećenja promenili sredinu, tako da se očekivao blagi pad u igri, a s obzirom na to da su poslednje dve sezone završavali na desetom mestu, sadašnja 13. pozicija ne bi trebala toliko da čudi.

Večerašnji susret očekuju sa dosta samopouzdanja nakon što su konačno prekinuli niz bez trijumfa, a meč na ''Borusija parku'' pruža im odličnu priliku da naprave veću distancu između sebe i zone ispadanja.

Sa druge strane, Majnc igra katastrofalno ove sezone, osvojio je samo jedan bod i zacementiran je za dno tabele. Taj jedini poen osvojio je u remiju sa Ajntrahtom nakon koje je doživeo četiri vezana poraza.

Poslednji u nizu naneo mu je Leverkuzen (0:3).

Gosti imaju jednu od najgorih odbrana lige sa 17 primljenih pogodaka, a uz to i najlošiji napad sa četiri postignuta gola.

Na oba međusobna duela prošle sezone slavio je Majnc, 4:0 i 1:0.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ TIP: 1X&|1+&||1+ (kvota 2,05)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

UČINIĆEMO SVE DA SE KAO ZEMLJA UZDIGNEMO POSLE OVOG UŽASA Vučić položio cveće u školi Vladislav Ribnikar (FOTO)