BLEKBURN IMA NAJGORU ODBRANU ČEMPIONŠIPA: Koventri opet krenuo loše, ima li snage za novi preokret sezone?

O. M.

04. 10. 2023. u 13:18 >> 13:18

KOVENTRI dočekuje Blekburn u desetom kolu engleskog Čempionšipa. Utakmica je na programu od 20 časova i 45 minuta na stadionu "CBS Arena".

БЛЕКБУРН ИМА НАЈГОРУ ОДБРАНУ ЧЕМПИОНШИПА: Ковентри опет кренуо лоше, има ли снаге за нови преокрет сезоне?

Foto: Profimedia

Koventri i Blekburn su pre početka sezone slovili za favorite iz senke za plasman u plej-of, ali posle četvrtine odigrnih utakmica regularne sezone nalaze se bliže donjem delu tabele nego vrhu. 

Gosti su posle solidnog starta osvojili samo tri boda u poslednjih pet kola, dok je problem domaće ekipe veliki broj remija. Dva poraza su doživeli na teškim gostovanjima u Lesteru i Kardfifu, ali pet nerešenih utakmica od kojih su u tri prokockali vođstvo, je problem koji će menadžer Mark Robins morati da reši što pre ukoliko želi da ekipa ponovi ili još bolje nadmaši prošlosezonski uspeh kada je stigla do finala plej-ofa. 

Doduše, nebeskoplavi su i prošlu sezonu počeli očajno, jedno vreme čak bili zakovani za dno tabele ali su u nastavku prvenstva fantastičnom serijom došli do pete pozicije.

Blekburn je s druge strane doživeo potpuno drugačiju sudbinu pošto je skoro celu sezonu bio na pozicijama jedan do šest da bi u završnici podbacili i ostali bez plej-ofa.

Roversi zajedno sa Sautemptonom imaju najgoru odbranu u Ligi i vezali su tri poraza, a malo radosti navijačima doneli su plasmanom u četvrtu rundu Liga kupa. Na poslednje tri njihove utakmice palo je 19 golova ili više od šest u proseku.

Samo jednom ove sezone nisu igrali utakmicu sa više od dva gola, bilo je to u pobedi nad Votfordom od 1:0. Rekordna pobeda im je 8:0 nad Harogejtom u Liga kupu, a poraz 1:4 od Lestera.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ PREDLOG: 3+ (kvota 1,60)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

DA LI JE JUTARNJA RAKIJICA OTROV ILI LEK? Stručnjak za toksikologiju razbila mitove (VIDEO)