KLOP HOĆE SVE TROFEJE! Liverpul - Mančester junajted

V.D.

19. 04. 2022. u 12:48

DERBI meč zaostalog 30. kola engleske Premijer lige igra se večeras od 21 čas u gradu čuvenih Bitlsa.

КЛОП ХОЋЕ СВЕ ТРОФЕЈЕ! Ливерпул - Манчестер јунајтед

FOTO: Tanjug/AP

Liverpul u ovom trenutku podjednako dobro igra na sva tri fronta i "crveni" su u konkurenciji za svaki od trofeja. Polufinale Lige šampiona, finale FA KUPA, već osvojen Liga kup i samo bod zaostatka u Premijer ligi.

Mančester junajted je uz dosta muka uspeo da pobedi najlošiju ekipu u engleskoj eliti Norič. Kristijano Ronaldo je postigao het-trik i još jednom potvrdio da je i u ovim godinama klasa od igrača. Liverpul je za tri klase iznad fenjeraša i nesumnjivo je da "crvene đavole" na "Enfildu" očekuje znatno teži meč.

FOTO: Tanjug/AP

Nikada ranije Liverpul nije bio toliko veliki favorit u duelu sa Junajtedom kao što je slučaj uoči ovog meča. Sve osim pobede pulena Jirgena Klopa može se smatrati velikim neuspehom. Liverpul igra za titulu, Mančester junajted poslednjih godina nije ni blizu da se ravnopravno bori za trofej prvaka država.

Ekipa trenera Ralfa Rangnika će sezonu smatrati uspešnom samo ako uspeju da izbore plasman u grupnu fazu Lige šampiona. Na "Old Trafordu" jesenas Liverpul je pobedio ubedljivo sa 0:5. Utakmice između ova dva rivala uvek su na ostrvu izazivale posebnu pažnju i najveće rivalstvo u Premijer ligi. U poslednje vreme Liverpul je taj koji izlazi kao pobednik. Današnji gosti su samo jednom pobedili svog velikog rivala u prethodnih desetak utakmica. Bodovi ostaju na Enfildu.

NAŠ TIP: 1&2+ (kvota 1,65)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUSI U ŠOKU: Evakuisali 1.500 takmičara iz Krokusa, nijedan nije stradao od terorista, a sad se bune: Što nas niste spasili ranije? (VIDEO)