Mitar i Fulam pred svojim navijačima overavaju plasman u Premijer ligu!

V.D.

19. 04. 2022. u 11:11

U poslednjem meču 43. kola engleskog Čempionšipa večeras od 20.45 na "Krejven kotidž" stadion stiže petnaestoplasirani tim u ligi Preston

Митар и Фулам пред својим навијачима оверавају пласман у Премијер лигу!

Aleksandar Mitrović FOTO FK Fulam

Fulam je po prvi put od početka sezone vezao dva poraza u Čempionšipu. Aleksandar Mitrović, najbolji strelac u istoriji naše reprezentacije, a ujedno i najbolji strelac Čempionšipa u oba prethodna meča, nije uspeo da se upiše u strelce.

Kad Mitro ne postiže golove, Fulam ne pobeđuje. Pravu priliku za prekid serije poraza i prekid golgeterskog posta "kolibari" i Mitrović imaju večeras, kada im u goste dolazi Preston.

Profimedia

Gosti su na sredini tabele i sa minimalnim šansama za plasman u plej-of. Forma Prestona u gostima ne obećava puno uoči gostovanja najboljem timu drugog po redu takmičenja u Engleskoj.

"Snežnobeli" u gostima nisu postigli gol na prethodne tri utakmice, uz to imaju i dva poraza. Posebno je bolan onaj od Lutona sa 4:0.

Preston u gostima nije uspeo da pobedi Fulam u prethodne četiri utakmice, po dva poraza i dva nerešena susreta. Tradicija i kvalitet su na strani lidera na tabeli.

Mitrović i ekipa bi pobedom i zvanično obezbedili plasman u Premijer ligu na tri utakmice pre kraja sezone. Preston u slučaju novog neuspeha neće ugroziti svoju poziciju na tabeli.

NAŠ TIP: 1&2+ (kvota 1,7)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ZAPAD TO NIJE OČEKIVAO: Vladimir Putin izdao naređenje zbog kog Rusija više neće biti ista

ZAPAD TO NIJE OČEKIVAO: Vladimir Putin izdao naređenje zbog kog Rusija više neće biti ista

Rat u Ukrajini doveo je do toga da se Rusija, kada je o sportu reč, osim nekoliko izuzetaka, uglavnom "okrene sebi", jer na međunarodna takmičenja njeni sportisti uglavnom ne mogu zbog uvedenih sankcija. A to "okretanje sebi" predsednik Rusije Vladimir Putin iskoristio je da podseti svoje sunarodnike na važnost bavljenja sportom čak i kada nisu profesionalci. A iskoristio je i da nešto naredi - izvršnoj vlasti, koja je u Rusiji potčinjena predsedniku, jer tamo vlada predsednički sistem.

22. 04. 2024. u 16:13

Komentari (0)

ZAPAD TO NIJE OČEKIVAO: Vladimir Putin izdao naređenje zbog kog Rusija više neće biti ista