ZELENE ŠAPE BRINU O NAPUŠTENIM ŽIVOTINJAMA: Organizovali humanitarnu akciju u centru Zrenjanina

B. G.

18. 04. 2021. u 11:43

ČLANOVI udruženja "Zelene šape" u centru Zrenjanina organizovali su humanitarnu akciju prikupljanja dobrovoljnih priloga za nabavku hrane za napuštene životinje.

ЗЕЛЕНЕ ШАПЕ БРИНУ О НАПУШТЕНИМ ЖИВОТИЊАМА: Организовали хуманитарну акцију у центру Зрењанина

FOTO: S. Sokolov

Bez obzira na hladno i kišovito vreme, odziv sugrađana je bio iznad očekivanja, a prikupljena sredstva sigurno će pomoći da se obezbede dovoljne količine hrane za napuštene kuce i mace.

Lepo uređen štand "Zelenih šapa" privukao je pažnju velikog broja mališana, koji su se prolazeći u pratnji roditelja, rado zadržavali i na deci svojstven način, pridružili akciji.

FOTO: S. Sokolov

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (1)

PROMOCIJA MERA ZA ZAPOŠLJAVANJE: U Leskovcu i Vlasotincu predstavljeni konkursi NSZ