KAKVE REČI FEDERERA: "Volim da gledam tenis, pogotovo Đokovića"

Novosti online

16. 03. 2024. u 14:00

Bivši švajcarski teniser Rodžer Federer rekao je da i dalje voli da gleda mečeve kad može, a posebno Novaka Đokovića, i ističe da mu je žao što se Rafael nadal muči sa povredama.

КАКВЕ РЕЧИ ФЕДЕРЕРА: Волим да гледам тенис, поготово Ђоковића

FOTO: Tanjug/AP

Federer naglašava da prati njegove kolege, posebno Novaka.

- Pratim ih kad su u finalu, kad se Rafa vraća na teren ili Novak postavlja novi rekord. Znam sve, ali ne planiram dan oko teniskih mečeva. Pratim vesti i volim da gledam mečeve kad mogu, posebno Novaka - rekao je Federer za italijansko izdanje originalno njujorškog magazina GQ.

Švajcarcu je žao što se Nadal muči sa povredama.

 - Žao mi je što Rafa nije mogao da igra koliko bi želeo. Nadam se da može da radi šta hoće na leto, jer znam da odustao je od Indijan Velsa i Dohe zbog nekih problema. Ostajem veoma optimističan da može da se vrati na pravi put i nastavi - zaključio je osvajač 20 grend slem pehara i više od decenije deo "velike trojke" sa Đokovićem i Nadalom.

BONUS VIDEO: ZAGREVANjE: Kecmanović i Đoković pred meč Dejvis Kupa, Srbija - Italija

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUSIJA JE ZGROŽENA: Ovo je najnoviji uslov za Ruse da bi učestvovali na Igrama Pariz 2024