TENISKI SVET U ČUDU: Novak Đoković povukao radikalan potez, svi se pitaju zbog čega

Novosti online

29. 08. 2023. u 12:53

Srpski teniser Novak Đoković plasirao se u drugo kolo Ju-Es opena pošto je bez ikakvih problema savladao Aleksandra Milera iz Francuske za samo 95 minuta tenisa.

ТЕНИСКИ СВЕТ У ЧУДУ: Новак Ђоковић повукао радикалан потез, сви се питају због чега

Foto: Printskrin

Čini se da je najveći problem za Noleta na ovom meču bilo to što je morao da čeka do 23 časa po lokalnom vremenu, iako je trebalo dosta ranije da izađe na teren, pa je zato "ekspresno" završio susret protiv Francuza i potom još brže okončao i svoje medijske obaveze na "Artur Ešu".

Nekadašnji teniser Bred Gilbert zato je i brzo obavio intervju na terenu najvećeg stadiona na Ju- Es openu, pošto je i malobrojna publika koja je ostala krenula "na izlaz".  

I kada su se svetla pozornice ugasila, američki mediji, kao po običaju, počeli su da traže nešto zanimljivo u Đokovićevoj igri ili ponašanju, pa su primetili da je preskočio tradiciju nošenja nanotehnologije na grend slemovima, jer posle Rolan Garosa i Vimbldona na sebi nije imao misteriozni "Ajron Men" uređaj!

- Kada sam bio klinac, mnogo sam voleo da gledam Ajron Mena, pa pokušavam da ga imitiram. Moj tim isporučuje neverovatno efikasnu nanotehnologiju koja mi pomaže da pružim sve od sebe. To je verovatno najveća tajna moje karijere. Da nije bilo toga, verovatno ne bih sedeo ovde - rekao je Novak Đoković svojevremeno.

Zbog toga su mnogi jedva čekali da vide hoće li Novak pokazati taj flaster na grudima tokom meča prvog kola u Njujorku protiv Aleksandra Milera, pogotovo što je tu napravu u obliku novčića, čuvenu nanotehnologiju, nazvao  "najvećom tajnom svoje karijere." I verovatno su se razočarali, jer ne mogu sada da pripisuju neke čudne afere Srbinu.

Podsećanja radi, Novak Đoković će u drugom kolu Ju-Es opena igrati protiv Bernabe Zapate Miraljesa koga je opisao kao "specijalistu za šljaku" koji se dobro snalazi i na betonu.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KO JE ROBERT FICO: Čovek koji prkosi NATO-u i neće da prizna tzv. Kosovo