NI ZVEZDA, NI PARTIZAN: TSC ima najboljeg igrača Superlige Srbije

Novosti online

02. 06. 2023. u 21:13

MOŽDA su mnogi očekivali da će najbolji fudbaler Superlige Srbije biti neko iz redova Crvene zvezde, s obzirom na to da su crveno-beli dominantno došli do titule. Ipak, ovo laskavo priznanje dobio je član TSC-a Saša Jovanović.

НИ ЗВЕЗДА, НИ ПАРТИЗАН: ТСЦ има најбољег играча Суперлиге Србије

FOTO: M. Vukadinović

Ovaj 31-godišnjak bio je glavni protagonista sjajne sezone ekipe iz Bačke Topole koja je izborila istorijski plasman u kvalifikacije za Ligu šampiona i ova nagrada je apsolutno zasluženo završila u njegovim rukama.

Koliko je Jovanovićeva sezona bila odlična najbolje se ogleda u tome da je postigao gol i protiv Crvene zvezde i protiv Partizana, dok je u duelu sa trećeplasiranim Čukaričkim bio asistent.

Na kraju je bivši igrač lučanske Mladosti sezonu okončao sa 10 pogodaka i 12 asistencije, što znači da je uspeo da upiše dabl-dabl.

Podsetimo, za najboljeg trener proglašen je Miloš Milojević sada već bivši strateg Zvezde, a najbolji mladi fudbaler je Strahinja Eraković.

BONUS VIDEO: ŠAMPIONSKA ŽURKA NA MARAKANI: Crvena zvezda je (ponovo) šampion Srbije

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
PUTIN ODGOVORIO NA PONIŽAVANJE RUSIJE: Evo šta je poručio svetskim moćnicima sporta pred Olimpijske igre Pariz 2024

PUTIN ODGOVORIO NA PONIŽAVANjE RUSIJE: Evo šta je poručio svetskim moćnicima sporta pred Olimpijske igre "Pariz 2024"

RAT u Ukrajini, odnosno "specijalna vojna operacija" kako to Rusija naziva, još jednom je u prvi plan izbacio i sport. A kako najnovije vesti na temu "sportske sankcije Rusima" uopšte nisu naivne, poslednja dešavanja i dosad najveće poniženje za sportiste Ruske Federacije doveli su i do reakcije ruskog predsednikam Vladimira Putina.

18. 03. 2024. u 15:33

Komentari (0)

KLIMATSKE PROMENE I OTAPANJE LEDNIKA: Kako spasti skijališta od nestanka