NEVEROVATNO! Holanđani udarili na Srbina, pa doputovali u Španiju zbog njega: Navijači PSV priredili iznenađenje Dmitroviću (FOTO)

Novosti online

01. 03. 2023. u 21:55

UTAKMICU šesnaestine finala Lige Evrope između PSV-a i Sevilje obeležio je veliki incident kada je jedan huligan napao našeg reprezentativnog golmana - Marka Dmitrovića. Prošlo je skoro nedelju dana od ovog velikog skandala, a navijači holandskog tima rešili su da se izvine čuvaru mreže "orlova".

НЕВЕРОВАТНО! Холанђани ударили на Србина, па допутовали у Шпанију због њега: Навијачи ПСВ приредили изненађење Дмитровићу (ФОТО)

Foto: Tanjug

Podsetimo, u toku utakmice jedan huligan domaćih je utčao na teren i napao je Marka Dmitrovića, ali ga je on vrlo lako savladao dok ga obezbeđenje nije odnelo sa terena.

Naš reprezentativac je prvo pretrpeo udarac, a onda je savladao napadača i oborio ga na zemlju, pa je tek onda intervenisalo obezbeđenje i izvelo napadača sa terena.

FOTO: Tanjug/AP

Dok se Dmitrović borio sa njim, pre redara i pripadnika obezbeđenja do njega su dotrčali saigrači iz Sevilje, ali je on u međuvremenu uspeo da neutrališe huligana i da se odbrani.

Slike nezapamćenog incidenta obišle su Evropu. Posle svega, dobro je da je Marko iz ovog napada izašao nepovređen, a nije se uplašio iako nije mogao da zna da li je napadač naoružan.

FOTO: Tanjug/AP

Dmitrović je sve oprostio, ali navijači PSV-a nisu zaboravili ružan gest jednog od njih.

Predstavnici navijačke grupe "filipsovaca" su danas došli čak do stadiona "Ramon Sančez Pishuan" u Sevilji i Srbinu predali cveće sa porukom izvinjenja.

-  Dragi gospodine Dmitroviću, izvinjenje u ime svih ostalih pristalica PSV-a. Nadamo se da ste dobro posle incidenta. Želimo vam sve najbolje i sreću u Ligi Evrope - piše u poruci kluba navijača PSV-a.

PSV je inače pobedio u toj utakmici pre šest dana sa 2:0, ali je Sevilja prošla u osminu finala ukupnim rezultatom 3:2.

BONUS VIDEO: Tinejdžeri golgeteri - najmlađi strelci u istoriji svetskih prvenstava

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)