POTPUNA EUFORIJA! Kristijano Ronaldo uzrok prekida utakmice - koja nema, ama baš nikakve veze sa njim (VIDEO)

Novosti online

06. 01. 2023. u 18:11

KRISTIJANO RONALDO napravio je neočekivan potez i karijeru nastavio u Saudijskoj Arabiji. Izazvalo je to erupciju oduševljenja i fudbalsku euforiju u ovoj azijskoj zemlji, a kakav uticaj Ronaldo ima pokazala su dešavanja na jednoj utakmici u tamošnjoj ligi.

ПОТПУНА ЕУФОРИЈА! Кристијано Роналдо узрок прекида утакмице - која нема, ама баш никакве везе са њим (ВИДЕО)

FOTO: Printskrin

Juče je odigran meč između Al-Itihada i Al-Hilala. Na prvi pogled, nikakve veze ovaj duel nije imao sa portugalskom zvezdom, ali se na njoj dogodilo nešto što pokazuje koliki zapravo uticaj u fudbalskom svetu ima Ronaldo i kolika euforija vlada na Bliskom istoku zbog njegovog dolaska. 

Naime, u jednom momentu su dva navijača utrčala na teren u toku pomenute utakmice i oponašala Ronaldovu legendarnu proslavu pogodaka pod nazivom "siu". Meč je na kratko prekinut, a nakon intervencije obezbeđenja je nastavljen.

Inače, Ronaldov debi se očekivao juče, i sve karte su bile rasprodate, ali na kraju od toga nije bilo ništa.

Prvo je ta utakmica pomerena za 24 sata kasnije zbog nevremena koje je smetalo električnoj energiji na stadionu, a Ronaldo će osim ove propustiti još jednu utakmicu.

Zbog kazne od dve utakmice suspenzije koju je dobio u Engleskoj, a odradiće je u Saudijskoj Arabiji, Ronaldo bi trebao da debituje za svoj novi klub tek 21. januara kada dočekuju Al Etifak.

BONUS SADRŽAJ: Lista zarada za  2022. godinu

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)