LIVERPUL U VELIKOM PROBLEMU: Na sve muke, Klop ostaje i bez jednog od najboljih na svetu

Novosti online

05. 01. 2023. u 10:00

OD dolaska Jirgena Klopa na klupu Liverpula nema dileme da je ovo rezultatski najslabija sezona za tim sa "Enfilda". A nade da će se na kraju domoći Lige šampiona kroz engleski šampionat sada su daleko manje, nakon najnovijih informacija koje kruže Ostrvom.

ЛИВЕРПУЛ У ВЕЛИКОМ ПРОБЛЕМУ: На све муке, Клоп остаје и без једног од најбољих на свету

FOTO: Tanjug/AP

Naime, defanzivac Liverpula Virdžil van Dajk neko vreme će morati da provede van terena zbog povrede koju je zadobio na utakmici sa Brentfordom, javljaju pojedini britanski mediji.

FOTO: AP/Tanjug

Holandski fudbaler zamenjen je na poluvremenu u porazu od Brentforda u ponedeljak, nakon što je osetio bol u mišiću noge. 

Kako navodi Bi-Bi-Si, stepen povrede će se znati nakon dodatnih analiza. Menadžer Liverpula Jirgen Klop je nakon utakmice istakao da nije hteo da rizikuje.

- Virdžil je osetio blagi bol i rekao da je u redu, i da on veoma dobro procenjuje takve stvari. Ali nisam želeo da rizikujem, pa sam ga izveo - izjavio je menadžer Liverpula, ali Ostrvom kuljaju priče da bi holandski reprezentativac mogao da propusti i nekoliko meseci.

FOTO: Tanjug/AP

"Redsi" su trenutno šesti u Premijer ligi i imaju 16 bodova manje od vodećeg Arsenala, a povreda Van Dajka samo je dodatni udarac za odbranu koja je već pretrpela mnoge ove godine, i ne poseduje onu kompaktnost iz prethodnih sezona.

Narednu utakmicu fudbaleri Liverpula igraju u subotu sa Vulverhemptonom u trećem kolu FA kupa, dok ih posle toga očekuje meč Premijer lige sa Brajtonom.

 
 

BONUS VIDEO: BRAZIL TUGUJE: Trodnevna nacionalna žalost dok se zemljaci sećaju i opraštaju od Pelea

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠOK: Karlos Alkaraz izbačen sa turnira u Madridu! Imitirao Nadala, pa morao da pakuje kofere, kao i Rafa (VIDEO)