IZ MEDIJA SAZNALA DA SE SELI U ŠPANIJU: Ceca Ražnatović se oglasila o Anastasiji (FOTO)

Novosti online

30. 07. 2022. u 23:05

SVETLANA Ceca Ražnatović jedna je od najvećih domaćih zvezda, te je njen poslovni, ali naročito privatan život oduvek bio interesantan javnosti.

ИЗ МЕДИЈА САЗНАЛА ДА СЕ СЕЛИ У ШПАНИЈУ: Цеца Ражнатовић се огласила о Анастасији (ФОТО)

Foto: Instagram

Njena porodica, a naročito deca odrasla su pred kamerama, a kako su i sama kroz godine uplovili u javne poslove, o njima se sve više zna i prati. Takav scenario je naročito u slučaju Anastasije koja je krenula majčinim stopama.

Ceca se osvrnula na to što je njena ćerka često na meti tabloida. Pevačica se prisetila vremena kada je bila mlada i perioda kada u sličnim godinama njena naslednica gradi karijeru.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by C E C A (@cecaraznatovic)

- Kada sam ja bila klinka, nisu postojale društvene mreže i nije bio toliko veliki pritisak javnosti. Isključivo se radilo o štampanim medijima. I mnogo je to bilo mirnije. Mnogo se pazilo šta će se objaviti. Danas svakodnevno izlaze vesti koje ne možeš da stigneš da izdemantuješ. Znalo se koji su novinari strah i trepet, koji imaju oštro pero - započela je.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by C E C A (@cecaraznatovic)

- Što se ticalo spekulacija da li ću se udati, nije bio neki veliki pritisak kada sam imala 22, 23 godine. Kada je Anastasija u pitanju, ona da nije atraktivna medijima i zanimljiva čitaocima, ni vi ne biste pisali svakodnevno o njoj. Iz medija sam saznala da se Tasa seli kod dečka u Španiju. Navikla na sve to. Odrasla je s tim da su mediji prisutni u njenom životu - objasnila je Ceca.

BONUS VIDEO - CECA pokazala odevnu kombinaciju kojom je istakla svoju zanosnu figuru

(Mondo)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

OVAKO DANAS IZGLEDA KAFANA KOD MAČKA: Ovde su snimane nezaboravne scene serije Porodično blago (VIDEO)