ZARAŽENE ISTIM VIRUSOM: Ceca i Anastasija se zbog zdravstvenih problema obratile publici (FOTO)

Novosti online

22. 07. 2022. u 17:47

FOLK pevačica Svetlana Ceca Ražnatović trebalo je večeras i sutra da nastupi sa ćerkom Anastasijom Ražnatović u Strumicama i Budvi u Crnoj Gori, međutim zbog zdravstvenih problema je morala da otkaže nastupe.

ЗАРАЖЕНЕ ИСТИМ ВИРУСОМ: Цеца и Анастасија се због здравствених проблема обратиле публици (ФОТО)

Foto ATA Images

Ceca se tim povodom oglasila na svom Instagram profilu, piše Blic.

- Draga publiko iz Strumice i Budve, nastupe zakazane za večeras i sutra moramo da otkažemo. Ni ja ni Anastasija nismo u mogućnosti da održimo nastupe, jer smo nažalost obe zaražene istim virusom.

- Hvala vam na razumevanju, a mi ćemo vas obavestiti naknadno o novim terminima naših koncerata. Čuvajte se, ljubimo vas i volimo - napisala je Ceca na Instagramu.

Foto: Printskrin Instagram

 

Inače, kako su domaći mediji objavili, Svetlana Ceca Ražnatović je ubedljivo najplaćenija pevačica ovog leta, a spekuliše se kako će za samo jednu letnju sezonu zaraditi čak pola miliona evra.

BONUS VIDEO - CECA pokazala odevnu kombinaciju kojom je istakla svoju zanosnu figuru

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)