SVEKAR KUPIO SPRAT U BEOGRADU NA VODI, A ŠTA POSEDUJE SNAJKA? Dvorac, restoran od pola miliona evra - sve je to vlasništvo Jane Todorović

Novosti online

30. 07. 2022. u 19:32

U MEDIJIMA je odjeknula vest da je jedan Srbin kupio ceo sprat u Beogradu na vodi u Kuli Beograd i za to izdvojio vrtoglavih 15 miliona evra.

СВЕКАР КУПИО СПРАТ У БЕОГРАДУ НА ВОДИ, А ШТА ПОСЕДУЈЕ СНАЈКА? Дворац, ресторан од пола милиона евра - све је то власништво Јане Тодоровић

Foto: Instagram printskrin

Ubrzo je otkriveno da je reč o svekru pevačice Jane Todorović, te se ona munjevitom brzinom našla u žiži interesovanja, a kako smo ranije pisali on joj je čak kupio i ceo zamak u Nemačkoj gde je i snimila spot za svoju pesmu "Ja sam tvoja".

Jana retko govori o luksuzu u kom uživa, a za rođendan je od svekra dobila skupocenu torbu koja vredi od 7.000 do 70.000 evra i za nju postoji lista čekanja.

Takođe, poznato je da je pevačica odlučila da zaplovi i ugostiteljskim vodama, te je sa suprugom Ivanom otvorila restoran u Beogradu, a povodom svečanog otvaranja oni su okupili brojne kolege i prijatelje.

Pričalo se da Jana nije štedela kada je reč o opremanju ovog objekta, a mediji su pisali da je za njega izdvojila čak pola miliona evra.

Pevačica neretko boravi u svom lokalu, a sa njom i brojne kolege sa kojima je u dobrim odnosima i koje voli da ugosti.

Inače, Jana je takođe poznata i kao "kraljica bakšiša".

(Mondo)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

ZBOG OVOGA JE ĐOKOVIĆ OTPUSTIO IVANIŠEVIĆA? Da li je ovo kap koja je prelila čašu... (VIDEO)