TAKSISTA HEROJ SPASAO ŽENU: Detalji slučaja o kome bruji Srpska - pravio se da je prolaznik, pa je povukao sa ograde mosta (FOTO)

Vid Blagojević

30. 03. 2021. u 14:57

POLICIJSKOJ stanici u Modriči juče popodne obratio se taksista Pero. S. iz Modriče i prijavio da je odvezao stariju ženu do ulice Riste Mikičića u Modriči koja je nakon što je platila uslugu prevoza izjavila da je upravo imala posljednju vožnju.

ТАКСИСТА ХЕРОЈ СПАСАО ЖЕНУ: Детаљи случаја о коме бруји Српска - правио се да је пролазник, па је повукао са ограде моста (ФОТО)

Foto: Vid Blagojević

Kako smo nezvanično saznali taksista  je ženu  dovezao do tržnog centra „Bingo“.Kada je platila ona se  uputila prema starom mostu na reci Bosni i on je odmah posumnjao da ona želi izvršiti samoubistvo.

- Po prijavi su odmah postupili policijski službenici Policijske stanice Modriča koji su u navedenoj ulici zatekli P.S. kako ne dozvoljava nepoznatoj ženskoj osobi da dođe do ograde mosta. Izvršenim proverama utvrđeno je da se radi o licu P.M (64) iz Modriče koju je na licu mesta preuzeo medicinski tim Službe hitne pomoći - rekla nam je Dragana Kerkez, portparol Policijske uprave Doboj.

Foto: Vid Blagojević

Taksista Pero S. ne želi da priča za medije o tom slučaju ali smo ipak saznali neke detalje tog događaja od jednog Modričanina.         

- Taksista je ženi naplatio 4 marke za prevoz do Binga, a ona mu je dala pet maraka i rekla "svakao mi je to poslednja vožnja".To mu je bilo čudno i on je nju pratio jer je primetio da ide prema starom mostu na Bosni. Ona je bila već zakoračila jednom nogom preko ograde mosta da skoči ali je taksista glumio slučajnog prolaznika i kad je došao do nje uhvatio je i prevukao na most. Tako je držao na mostu dok nije došla policija - priča naš sagovornik koji takođe želi da ostane anoniman.

Takođe i iz Centra za mentalno zdravlje Doma zdravlja u Modriča nisu želeli ništa reći o ovom slučaju. Evidentno je da se radi o bolesnoj osobi jer joj je ukazana neophodna lekarska pomoć.

Ovim činom i blagovremenom rekacijom taksite Pero.S. spašen je još jedan ljudski život i na tu činjenicu taksita treba da bude ponosan.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)