VODI SE SPECIJALNI RAT PROTIV REPUBLIKE SRPSKE: Opasno podmetanje protiv Banjaluke, udaraju i na Orbana zbog podrške!

Novosti online

21. 12. 2021. u 17:27

PREDSEDNIK Republike Srpske Željka Cvijanović ukazala je da je na snazi specijalni rat i da su navodi o dogovoru evropskog komesara za proširenje Olivera Varheljija o održavanju posebne sednice Narodne skupštine opasno podmetanje.

ВОДИ СЕ СПЕЦИЈАЛНИ РАТ ПРОТИВ РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ: Опасно подметање против Бањалуке, ударају и на Орбана због подршке!

Foto D. Pozderović

Ovo opet radi sarajevska kuhinja u sprezi sa svojim prijateljima, koji su u stvari neprijatelji jedine moguće BiH. Ko kome šta podmeće i smešta, to više i nije važno, ali je jasno da je na sceni specijalni rat – rekla je Cvijanovićeva, prenosi Srpksainfo.

Prema njenim rečima, to je ono čemu se uvek pribegne na sarajevskoj političkoj sceni uz uobičajene pretnje pravosuđem, prizivanje stranih ili trupa ili visokih predstavnika, angažovanje domaće i strane međunarodne harange.

– Ne znam da li nekome stvarno deluje realno da je došao bilo koji evropski komesar i dogovarao kad će se održati sednica Narodne skupštine Republike Srpske. Meni nije, zaista, realno ni to da bi bilo ko to i napisao. Ovo je opasno podmetanje i u ovu političku prljavštinu se nastoji uvući svako. Mislim da je usmereno na Mađarsku zbog njihovog realnog, objektivnog i neopterećenog stava o krizi u BiH – istakla je Cvijanovićeva.

Jer, dodala je, svi moraju horski i papagajski da ponavljaju sarajevsku mantru.

– Inače, sarajevska scena je svojim domaćim i stranim akterima postala prestonica histerije, fabrikacije, laži, manipulacije i destrukcije – navela je Cvijanovićeva.

Prema pisanju sarajevskih medija i navodima nekih političkih stranaka, evropski komesar za proširenje Oliver Varhelji dogovorio je sa srpskim članom Predsedništva BiH Miloradom Dodikom održavanje posebne sednice Narodne skupštine Republike Srpske.

(Srpskainfo)

BONUS VIDEO: Živela Srbija! DAN SRPSKOG JEDINSTVA U SLIKAMA

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KOJA JE CENA SLOMLJENOG DEČJEG SRCA? Kako su Hrvati, Bugari i Slovenci rasplakali mališane iz Srbije