IMAMO JOŠ MNOGO TOGA DA POKAŽEMO: SNSD u Modriči konsolidovao redove

V. BLAGOJEVIĆ

11. 11. 2021. u 23:00

SNSD je od 2004.godine pobeđivao je na lokalnom nivo u Modriči sve do prošle godine, kad je vlast prepustio koaliciji SDS-PDP.

ИМАМО ЈОШ МНОГО ТОГА ДА ПОКАЖЕМО: СНСД у Moдричи кoнсoлидoвao рeдoвe

Foto: V. Blagojević

Na šestoj izbornoj opštinskoj koferenciji izabrano je novo rukovodstvo stranke koja, kako je rečeno ima, još mnogo toga da pokaže u Modriči. Izabran je novi Opštinski odbor SNSD-a koji ima 61.člana, a usvojen je i Program rada SNSD za period 2021-2026.godine. Za predsednika stranke u Modriči izabran je dosadašnji privremeni predsednik Jovan Mišić.

- Naše je da radimo. Vidite da u ovih godinu dana od kako je neka druga vlast u Modriči da ovde nema nekog posebnog napretka. Nadamo se da će vreme pokazati da je SNSD najjača, najbolja i najkvalitetnija politička opcija koja se bavi prosperitetom i napretkom Modriče i Republike Srpske. Naši planovi su da vraćamo ljude, da širimo stranku i da svima pokažemo da je SNSD jedina prava politička opcija. - poručio je Mišić, zahvalivši se svima na izboru.

Modriča je u prošlosti bila mesto velikog uspeha SNSD-a i to mora biti jer su stranku preuzeli mladi ljudi koji su posvećeni do kraja politici i ideji SNSD-a rekao je Milorad Dodik, predsednik Saveza nezavisnih socijdemokrata.

- Danas SNSD kao partija od 63 u 56 lokalnih zajednica ima ili gradonačelnika i načelnika ili skupštinsku većinu ili i jedno i drugo. U čak 44 grada ili opštine imamo apsolutnu vlast. To govori o snazi SNSD-a. Kada se tome doda reprezentativnost na nivou Republike Srpske i BiH onda to govori da je SNSD partija koja mora biti predvodnik u svim politikama važnim za Republiku Srpsku - naglasio je Dodik.

Potpredsednica SNSD-a Željka Cvijanović rekla je da je SNSD u Modriči doživeo potpunu konsolidaciju.

- Verujem da ćemo u narednom periodu pokazati suštinu onog najvrednijeg što SNSD ima, nakon što su u prethodnih godinu dana isprobane ovde neke druge opcije. Mislim da i građani trebaju da razumeju potrebu da naša republička vlast sarađuje tesno sa lokalnim vlastima, da moramo biti upućeni jedni na druge, da tu nema nikakve isključivosti, a da ono što dolazi kao kvalitetan program, kao kvalitetna ideja i predlog, u suštini uvek dolazi od SNSD - naglasila je Cvijanovićeva.

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri