DOSADILA VAM JE OBIČNA KAFA, PROBAJTE SLEDEĆE Promenite vaš jutarnji napitak na interesantan i zdrav način

Novosti online

13. 01. 2024. u 14:29

PROBAJTE ovaj zdravi jutarnji napitak!

ДОСАДИЛА ВАМ ЈЕ ОБИЧНА КАФА, ПРОБАЈТЕ СЛЕДЕЋЕ Промените ваш јутарњи напитак на интересантан и здрав начин

Foto Shutterstock

Potrebno:

* 1 zaleđena banana (narezana na kolutiće)

* ½ šolja kafe
* ½ šolje barista biljnog mleka (ili mleko po vašem izboru)
* 1 kašika kakaa u prahu
* 1 kašika lanenih semenki
* ½ šolje proteinskog praha ukusa vanile ili čokolade
* 1 kašika putera od orašastih plodova po želji (kikiriki, indijski oraščići, lešnik…)

ZA POSLUŽIVANjE:

* zrna kakaa

Priprema:

Sve sastojke staviti u blender i blendati minut, dve dok se svi sastojci ne ujedine. Servirati u čašu i dodati zrna kakaa te konzumirati odmah.

Posluživanje:

Pripremljeni smuti ulijte u čašu, ukrasite zrnima kakaa i odmah poslužite.  

Savet:

Ako volite hladni smoothie, pre miksanja ili prilikom posluživanja u smuti dodajte kockice leda.

(Trpeza)

BONUS SADRŽAJ

Predstavljamo vam riznicu podataka koji ne govore samo o sastavu jela, već i o jednom načinu života kada se imalo vremena za dugu pripremu jela i kada je cela porodica sedela za stolom. Učinite korak ka očuvanju domaće kulinarske tradicije od zaborava i poručite ovu zaista vrednu knjigu na linku: Tradicionalni recepti domaće srpske kuhinje.

Turska kuhinja je ostavila neizbrisiv trag na kuhinju balkanskih naroda. U ovoj knjizi ćete pronaći vekovima stare recepte koji su pažljivo odabrani kako biste vašu kuhinju podigli na zavidan nivo. Poručite na ovom linku i krenite putem večnih ukusa koje svi obožavaju: TURSKA KUHINjA sa vekovnim receptima.

Ova knjiga nije samo običan kuvar, već i neverovatna priča o Italiji, njenoj istoriji, običajima i kulturi. Otkrijte najveća dostignuća italijanske kulinarske umetnosti na jedinstvenom putovanju Apeninskim poluostrvom u društvu kuvara Akademije Barila. Poručite na linku: Italijanska kuhinja: recepti s potpisom starih majstora.

JEREMY PANG, osnovao je 2009. školu woka, jedinu azijsku školu u središtu Londona. Jedinstven dar da svoje znanje prenese polaznicima na pristupačan i zanimljiv način ubrzo mu je doneo priznanje autoriteta u svijetu kineske kuhinje. Za ovu knjigu kažu da je remek-delo, poručite je još danas: Kineska kuhinja - izvorni kineski recepti.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KAKO DANAS IZGLEDA ZORAN VANEV: Od Južne pruge do Švice (FOTO)