BRUTALNO NASILJE U TEL AVIVU: Rulja izvukla vozača iz vozila i prebila ga

Novosti online

12. 05. 2021. u 22:45 >> 22:48

VELIKA grupa Jevreja ultranacionalsta zaustavila je u predgrađu Tel Aviva jedno vozilo kojim je upravljao Arapin, izvukla vozača i prebila ga.

БРУТАЛНО НАСИЉЕ У ТЕЛ АВИВУ: Руља извукла возача из возила и пребила га

Foto: Printskrin/Tviter

Na video snimcima vidi se kako vozač neuspešno manevriše dok nastoji da umakne i udara u druga dva automobila, a onda ga napadači izvlače iz automobila i počinju da ga tuku, nakon čega čovek ostaje nepomično da leži na asfaltu, prenosi AP.

Doktor Ejal Hašiva iz bolnice Ičilov u koju je prevezen vozač automobila potvrdio je da je povređeni zadobio teške telesne povrede, ali da je u stabilnom stanju.

Ejal Jariv, zamenik predsednika opštine Bat Jam u Tel Avivu izjavio je za Kanal 12 da se policija nije odazvala pozivu da interveniše i pomogne napadnutom čoveku.

Danas je i u Jerusalimu grupa od preko 100 Jevreja demonstrirala i uzvikivala "Smrt Arapima", u gradu Akri grupa Arapa je napala i teško povredila jednog Jevreja.

Iz tamošnje hitne pomoći je potvrđeno da je rulja pokušala da zaustavi i napadne ekipu u ambulantnim kolima.

(Sputnjik)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TREBALE MU PARE ZA TIKET, PA UZEO ŽENINU KARTICU: Došla je sa posla umorna i odmah legla da spava, to mi je bila idealna šansa (VIDEO)