NADAMO SE DA AMERIKA SHVATA POSLEDICE: Zaharova upozorila - šta će se desiti ako SAD proglase Rusiju "sponzorom terorizma"

Novosti onlajn

14. 08. 2022. u 18:39

MOSKVA se nada da Sjedinjene Američke Države shvataju da se, ako Kongres proglasi Rusiju „državom - sponzorom terorizma“, na odnose dve zemlje može zaboraviti, izjavila je portparolka Ministarstva inostranih poslova Rusije Marija Zaharova.

НАДАМО СЕ ДА АМЕРИКА СХВАТА ПОСЛЕДИЦЕ: Захарова упозорила -  шта ће се десити ако САД прогласе Русију спонзором тероризма

Foto: Profimedia/Shutterstock/Ilustracija

- Ako još nisu, shvatiće sigurno. Toliko smo o tome govorili usmeno, pa je još bilo i pismenih komentara, koji su čak bili prevedeni na engleski jezik. Sve je već mnogo puta rečeno - istakla je Zaharova u programu „Veče sa Vladimirom Solovjovom“, odgovarajući na pitanje „shvataju li SAD da se u slučaju takvog koraka na odnose može zaboraviti“.

(Sputnjik)

BONUS VIDEO: 

ZAPAD PREKO NOĆI "ZABORAVIO" MARIJUPOLj: U "Ukrajinskom Staljingradu" se gradi, rade pekare...

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (3)

OSUĐENA NA 50 GODINA ZBOG BIZARNOG ZLOČINA: Ubila trudnicu, pa joj ukrala bebu iz stomaka (VIDEO)