"OSTAĆETE BEZ ZUBA": Oglasio se Ramzan Kadirov i uputio moćnu poruku

Novosti online

14. 08. 2022. u 14:57

RAMZAN Kadirov, lider Čečenske Republike ponovo se oglasio na svom "Telegram" nalogu.

ОСТАЋЕТЕ БЕЗ ЗУБА: Огласио се Рамзан Кадиров и упутио моћну поруку

Foto: AP Photo/Musa Sadulayev, file/Shutterstock/Vikipedija

On je govorio o Zapadu i njihovom odnosu sa Rusijom, te je tom prilikom poslao snažnu poruku.


- Zapadni svet očigledno još uvek ne može da razume jednu stvar. Današnja Rusija nije Gorbačovljevski savez republika i nije Jeljcinova teritorija izgrađena na puču, deficitu i bankrotu.

Ovo je još jedna jaka i moćna Rusija, a vi, zapadni političari, treba da preispitate, ne strategiju raspada Ruske Federacije, već odnos prema saradnji sa zemljom koja se u proteklih 20 godina pretvorila od opljačkane i ponižene od strane Zapada, u državu sa moćnom političkom strukturom, reorganizovanom po meri strateških ciljeva, prekaljenom i nepokolebljivom.

Rusija ume da sklapa prijateljstva, i najbolji je prijatelj među svim zemljama sveta. Pouzdan, pošten. Ali, kako je s pravom primetio naš predsednik Vladimir Vladimirovič Putin, ako neko želi da nešto odgrize od zemlje, ostaće bez zuba, i do kraja života će jesti sažvakanu hranu koju im sa kašike služi komšija u krevetu.
Naučite da se družite sa Rusijom - vaši zubi će biti zdraviji - saopštio je Kadirov na svom "Telegram" kanalu.

Ramzan Ahmatovič Kadirov je ruski državnik i političar, lider Čečenske Republike, član Biroa Vrhovnog saveta političke stranke Jedinstvene Rusije, Heroj Ruske Federacije (od 2004. godine). Sin je prvog predsednika Čečenije u sastavu Rusije, Ahmada Kadirova. Vlasnik je i predsednik FK Tereka iz Groznog.

BONUS VIDEO: Reporter "Novosti" na pozicijama ruske vojske
 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (2)

ALKOHOL I INTIMNI ODNOSI TOKOM POSTA? Teolozi objasnili da li je reč o grehu - od čega se treba strogo suzdršavati