PROF. DR TATJANA SIMIĆ NOVI DEKAN: Odluka Saveta Medicinskog fakulteta

Lj.B.

22. 05. 2024. u 12:03

Novi dekan Medicinskog fakulteta je dr Tatjana Simić, dopisni član Srpske akademije nauka i umetnosti, a nju je Savet fakulteta izabrao na period od naredne tri školske godine.

ПРОФ. ДР ТАТЈАНА СИМИЋ НОВИ ДЕКАН: Одлука Савета Медицинског факултета

medicinski fakultet

Na predlog novoizabranog dekana, za prodekane su izabrani prof. dr Vladan Živaljević sa Katedre hirurgije sa anesteziologijom, prof. dr Aleksandar Maliković sa Katedre anatomije, prof. dr Dejana Jovanović sa Katedre neurologije, prof. dr Milena Todorović Balint sa Katedre interne medicine, prof. dr Nataša Milić sa Katedre medicinske statistike i informatike, prof. dr Vladimir Trajković sa Katedre imunologije i prof. dr Dejan Nešić sa Katedre medicinske fiziologije.

Dekanski kolegijum u novom sazivu preuzeće dužnost 1. oktobra 2024. godine.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

24 godine nakon istorijskog okršaja na Euru 2000. godine u Belgiji i Holandiji, Srbija i Slovenija se od 15 časova sastaju u 2. kolu grupe C Evropskog prvenstva. Slovenija je tada šokirala SR Jugoslaviju i povela sa 3:0, ali su Plavi uspeli da ostvare jedan od najluđih povrataka u istoriji Evropskih prvenstava izjednačivši rezultat na 3:3 za samo 6 minuta.

20. 06. 2024. u 10:00

Komentari (0)

ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura