KOJE ULOGE JE LANE GUTOVIĆ ODBIJAO? Ovako je veliki glumac govorio o svojoj profesiji - "Kajem se što nisam više"

Novosti online

25. 08. 2021. u 22:09

LEGENDARNI glumac Milan Lane Gutović preminuo je danas na Vojnomedicinskoj akademiji u Beogradu.

КОЈЕ УЛОГЕ ЈЕ ЛАНЕ ГУТОВИЋ ОДБИЈАО? Овако је велики глумац говорио о својој професији - Кајем се што нисам више

Foto: TV Novosti

Gutović je napravio zavidnu karijeru na našim prostorima. Prepoznatljiv je po brojnim ostvarenjima, a jednom prilikom je otkrio da se kaje što nije više uloga odbijao u dosadašnjem glumačkom opusu

- Odbijao sam uloge koje ja nisam verovao da umem da odigram ili koje nisam hteo, ali mi je prijalo da gledam kolegu koji je uradio od te uloge ono što ja sigurno nisam umeo. Skoro da se kajem što ih nisam odbijao više. Nema uloge koju bih priželjkivao da odigram. Bilo bi suviše halapljivo preko svega odigranog tražiti i pogače - poručio je svojevremeno Gutović koga su često ljudi, ali i mediji karakterisali kao zatvorenu osobu. 

(Blic)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (1)

NEZNANJE, PORICANJE I ZABORAV : Filozofsko pozorište u Bitef teatru