"PRAVDA JE POBEDILA" Mašan za "Novosti", nakon što je oslobođen krivice za otmicu deteta

M. Škorić

19. 05. 2023. u 12:30

PRVO osnovno javno tužilaštvo u Beogradu odbacilo je krivičnu prijavu koju je Jelena Abramović podnela protiv supruga Mašana Lubarde, zbog otmice njihovog dvogodišnjeg deteta.

ПРАВДА ЈЕ ПОБЕДИЛА Машан за Новости, након што је ослобођен кривице за отмицу детета

Foto: Printskrin/Društvene mreže

- Prvo osnovno javno tužilaštvo u Beogradu je, postupajući po navedenom krivičnopravnom događaju, izvršilo provere i pribavilo sve relevantne podatake, nakon čega je odbacilo krivičnu prijavu koju je podnela J. A. podnetu protiv M. L., budući da je utvrđeno da se u radnjama osumnjičenog nisu stekla obeležja krivičnog dela oduzimanje maloletnog lica - rečeno je iz tužilaštva.

Kako su "Novosti" ranije pisale, Mašan je istakao kako nije od supruge dobio papire za razvod, ali i da je na osnovu rešenja ciriškog suda on staratelj deteta. Da je to nesumnjivo činjenica koja ne može da se ospori, Lubarda je "Novostima" dostavio rešenje suda u Cirihu kojim je potvrđeno njegovo starateljstvo, a samim tim opovrgnuta izjava njegove supruge Jelene da je "oteo" dete.

Foto: Privatna arhiva

Mašan Lubarda je za "Novosti" povodom odluke tužilaštva rekao da mu je drago što je pravda pobedila.

- Drago mi je što je pravda pobedila. Uredno sam izneo sve dokaze koji postoje od strane legalnih državnih institucija. Ne bih se više izjašnjavao - izjavio je Mašan.

Podsetimo, porodična drama traje od Velikog petka kada je Jelena Abramović izašla u medije i ispričala da je njen još uvek zakoniti suprug oteo njihovo dvoipogodišnje dete i odveo ga u Švajcarsku bez njene saglasnosti i pasoša, koji je ostao kod nje.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (8)

ZBOG OVOGA JE ĐOKOVIĆ OTPUSTIO IVANIŠEVIĆA? Da li je ovo kap koja je prelila čašu... (VIDEO)