NASILNIČKA VOŽNJA: Bačkopalančanin pod dejstvom alkohola vozio 187 kilometara, a Novosađaninu izmerili 2,62 promila

Lj.P.

02. 02. 2023. u 20:46

NA području Južnobačkog okruga, policija je 1. februara otkrila i sankcionisala ukupno 490 prekršaja iz Zakona o bezbednosti saobraćaja na putevima. Iz saobraćaja je isključeno 29 vozača i četiri vozila, a zadržano je sedam vozača, četiri vozača zbog vožnje pod dejstvom alkohola, a troje zbog ponavljanja ili nastavljanja prekršaja.

НАСИЛНИЧКА ВОЖЊА: Бачкопаланчанин под дејством алкохола возио 187 километара, а Новосађанину измерили 2,62 промила

D.N.

Zadržana su četiri vozača zbog vožnje pod dejstvom alkohola, a troje zbog ponavljanja ili nastavljanja prekršaja. Za nasilničku vožnju tereti se vozač iz Bačke Palanke koji je pod dejstvom alkohola, na državnom putu između Begeča i Futoga vozio automobil nedozvoljenom brzinom od 187 kilometara na sat i više puta preticao kolonu vozila koristeći traku za kretanje vozila iz suprotnog smera. Zbog nasilničke vožnje zadržan je i jedan Novosađanin, jer je vozio automobil sa 2,62 promila alkohola u organizmu. zadržani vozači biće privedeni sudiji za prekršaje.

U protekla 24 sata, na području Južnobačkog okruga, dogodilo se 10 saobraćajnih nesreća u kojima su četiri osobe lakše povređene. U istom periodu, na području Grada Novog Sada dogodilo se osam saobraćajnih nesrećau kojima su tri osobe zadobile lake telesne povrede.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KOJA JE CENA SLOMLJENOG DEČJEG SRCA? Kako su Hrvati, Bugari i Slovenci rasplakali mališane iz Srbije