"NOVOSTI" NA MESTU NESREĆE: Srušio se zid pijace "Stari Merkator", povređene četiri žene, jedna iznesena na nosilima (FOTO/VIDEO)

E.B.R./G.N.

18. 01. 2022. u 11:59

ZID pijace "Stari Merkator" u Bulevaru Mihaila Pupina na Novom Beogradu srušio se danas oko 11.30 - saznaju "Novosti".

НОВОСТИ НА МЕСТУ НЕСРЕЋЕ: Срушио се зид пијаце Стари Меркатор, повређене четири жене, једна изнесена на носилима (ФОТО/ВИДЕО)

Foto: M.Anđela

Kako saznajemo, pao je i deo plafona.

Hitna pomoć je na terenu, četiri žene su povređene od kojih je jedna na nosilima iznesena, javlja reporter "Novosti".

Reč je o delu pijace u kom se prodaju mlečni proizvodi, meso, jaja.

 

- Samo je lupilo nešto odjednom, onda smo čuli da je pao plafon. Radnici menjaju staklo u gornjem delu pijace, ali dole nisu radili. Navodno, teže je povređena radnica cvećare - kaže nam jedna od radnica na pijaci.

Gradonačelnik Beograda dr Zoran Radojičić, kao i njegov zamenik Goran Vesić došli su na mesto nesreće. 

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

POGINUO GRAĐEVINSKI RADNIK: Tragedija kod Vranja, čovek pao sa skele