UŽAS KOD OBRENOVCA: Banda pretukla ženu i ukrala zlatni nakit i oružje

J.D.Lj.

23. 06. 2023. u 14:12

U OSNOVNO javno tužilaštvo u Obrenovcu danas je privedena i saslušana četvoročlana kriminalna banda koja je 2. juna u Baljevcu upala u kuću M. M. i opljačkala je, nanevši nesrećnoj ženi lakše telesne povrede.

УЖАС КОД ОБРЕНОВЦА: Банда претукла жену и украла златни накит и оружје

Foto: Novosti

Po nalogu nadležnog Tužilaštva, obrenovačka policija je dve nedelje intenzivno tragala za razbojnicima i konačno ih identifikovala i uhapsila. Reč je o D. M., M. G., A. N. i M. M. kod kojih je prilikom hapšenja pronađeno ukradeno oružje i nakit.

Prema prvim informacijama iz istrage, četvorica pljačkaša su na silu ušla u kuću oštećene i uz batine i pretnje oduzeli veću količinu zlatnog nakita i pištolj, koji joj je ostao u nasledstvu od pokojnog supruga.

Nakon pljačke, razbojnici su pobegli, a M. M. je hospitalizovana u nadležnoj medicinskoj ustanovi, gde joj je ukazana adekvatna pomoć i konstatovane lakše telesne povrede.

Na današnjem saslušanju u tužilaštvu samo jedan od osumnjičenih je odbio da iznese odbranu, dok su ostala trojica to učinila, delimično priznajući delo.

Tužilaštvo je podnelo predlog nadležnom sudu da se svoj četvorici razbojnika odredi pritvor, kako boravkom na slobodi ne bi ponovili delo ili uticali na svedoke i oštećenu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KAKO DA ZAČINITE BRAK? Radmila je bračni terapeut i ove savete treba da poslušate (VIDEO)