ZAJEDNIČKA FOTOGRAFIJA ĐOKIĆA I OSUMNJIČENOG: Nasmejani na proslavi prvog rođendana unuke G. DŽ. (FOTO)

J. Ćosin

22. 10. 2021. u 09:28 >> 09:28

SINOĆ je u Moravcu uhapšen osumnjičeni za ubistvo tročlane porodice Đokić.

ЗАЈЕДНИЧКА ФОТОГРАФИЈА ЂОКИЋА И ОСУМЊИЧЕНОГ: Насмејани на прослави првог рођендана унуке Г. Џ. (ФОТО)

Foto: J. Ćosin/ilustracija

Kako "Novosti" saznaju, u pitanju je rođak Đokića G. Dž., bivši vatrogasac, koji je živeo samo stotinak metara od žrtava.

Kako saznajemo, osumnjičeni je nakon svirepog ubistva iz sefa u kolima Đokića uzeo oko 30.000 evra. On je, navodno, prilikom hapšenja za ubistvo optužio svoje sinove.

"Večernje novosti" su došle do zajedničke fotografije osumnjičenog za ubistvo i Lidije i Gorana Đokića. Radi se o proslavi prvog rođendana unuke G. Dž.

Foto Privatna arhiva

Kolege ne mogu da veruju

Kolege sa kojima je radio G. Dž., osumnjičen za svirepo ubistvo porodice Đokić, su u šoku.

- Kada sam malopre došao kući, otac mi kaže da je uhapšen ubica i da je u pitanju vatrogasac. Odmah sam uzeo telefon da pročitam naslove i umalo se nisam onesvestio kada sam video o kome se radi i da je u pitanju naš kolega. G. Dž. je bio šef vatrogasne službe u Aleksincu, sada je u penziji. Njegov sin radi kao vatrogasac u Nišu. Jako dobar dečko. I oca znam kao dobrog čoveka, mada kada sam ga pre mesec dana video, delovao mi je čudno, jedva me je prepoznao. Kao da mu se nešto desilo. Oni su prilično imućni ljudi, nedavno je u Moravcu kupio veliku, lepu kuću starijem sinu, dok je on sa drugim sinom, ocem, unukama živeo u porodičnoj kući, tu blizu Đokić... Novac mu nije manjkao, zato mi je neshvatljivo da je ovo mogao da uradi. Svi smo u šoku - ispričao je za "Novosti" jedan od Goranovih kolega.

Na sahrani se čudno ponašao

Osumnjičeni G. Dž. se, kako prenose mediji, čudno ponašao na sahrani svojih rođaka.

Očevici navode da se, umesto da izjavljuje saučešće, pozdravljao sa prisutnima. Sin mu je navodno sugerisao da se čudno ponaša, na šta je G. Dž. odvratio da ne zna šta mu je.

Podsetimo, porodica Đokić je poslednji put viđena u noći između subote i nedelje, 26. na 27. septembar, kada su iz sela Moravac, gde su bili od Goranove majke na večeri, krenuli put Aleksinca gde žive. Njihov „folksvagen pasat” crne boje snimila je nadzorna kamera na perionici, kod mosta u Žitkovcu, i od tog trenutka i vozilo i tročlana porodica kao da su u zemlju propali.

Tela porodice Đokić pronađena su u subotu, 2. oktobra, nakon šest dana potrage u ataru sela Moravac, gde su kobne večeri i bili u poseti Goranovoj majci. Na putu do kuće njih su ubice presrele, otele, a potom hicima iz pištolja hladnokrvno ubile. Nakon zločina tela Đokića su spaljena, dok je njihov automobil odvezen na drugu lokaciju, 10 kilometara dalje, i tu zapaljen kako bi se prikrili tragovi.

 

ZAPRATITE NPORTAL NA FEJSBUKU

 

BONUS VIDEO: Sahrana porodice Đokić

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KOJA JE CENA SLOMLJENOG DEČJEG SRCA? Kako su Hrvati, Bugari i Slovenci rasplakali mališane iz Srbije