Budi pobednik kada je najteže – Kompanija koja je u 2020. imala najveći procenat novozaposlenih

Promo

10. 12. 2020. u 18:00

Kada se krize shvataju kao izazovi

Буди победник када је најтеже – Компанија која је у 2020. имала највећи проценат новозапослених

Foto: Promo

Godina za nama bila je jedna od najneizvesnijih za poslovanje privrednih subjekata, posebno u industriji igara na sreću. Kriza koju je izazvala pandemija Covid 19 manifestovala se ogromnim padom prihoda, što nije mimoišlo i ovu delatnost.

Odgovor kompanije Meridianbet na godinu do sada najvećih izazova bio je - još više inovacija i zapošljavanja.

U periodu najveće tržišne neizvesnosti u ovom veku i do sada nezapamćenog pada prometa usled višenedeljnog globalnog zatvaranja, Meridianbet je, kao tehnološka kompanija, uspeo da za 30% poveća broj novozaposlenih u odnosu na posmatrani period 2019. i otvori svoja vrata mladim stručnjacima iz različitih oblasti posebno u IT sektoru, razvoju novih tehnologija i informacionih sistema, veštačke inteligencije, digitalnog marketinga.

Foto: Promo

Meridianbet, pogođen do tada najjačim udarom neizvesnosti i globalne zdravstvene, ali i ekonomske krize, upravo tada pokreće i programe stipendiranja najboljih studenata koji će nakon završenih studija svoju poslovnu karijeru započeti u ovoj kompaniji i sticati globalno konkurentna znanja i veštine.

Kao i u godinama kada je bio svojevrsni pionir u razvoju online igara na sreću, Meridianbet će i u 2021. oblikovati i diktirati tržišne smerove u Srbiji kada je reč o načinima inovativnog, ali i društveno odgovornog priređivanja, ali i poslovanja uopšte.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (10)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!