NOVA LOKACIJA: Sređena zelena pijaca u Obrenovcu otvorila vrata kupcima

B.B.

08. 07. 2023. u 08:43

OBRENOVČANI će od danas moći da kupuju voće, povrće, mlečne proizvode, cveće i različite domaće proizvode na novoj lokaciji zelene pijace. Na uređenom prostoru pored, počeće sa radom i robna pijaca.

НОВА ЛОКАЦИЈА: Сређена зелена пијаца у Обреновцу отворила врата купцима

Foto: Opština Obrenovac


Građevinski radovi su završeni pre planiranih rokova, a novu lokaciju pijace obišao je i Miloš Stanojević, predsenik opštine sa saradnicima. Direktor Javnog komunalnog preduzeća "Obrenovac" Milan Marošanin iskoristio je priliku da pozove sve zakupce, da svoju robu plasiraju na tezgama na novoj lokaciji zelene pijace.
- Na samom ulazu, na delu ka Javnom komunalnom preduzeću, sa leve strane nalazi se prostor opredeljen za cvećare, kao i za tezge na kojima će se prodavati zanatski proizvodi i voće - rekao je on. - Takođe, pored je mlečna hala pod nadstrešnicom, na ovim tezgama prodavaće se mlečni proizvodi, suvomesnati proizvodi, zatim se nastavljaju tezge na kojima će se prodavati poljoprivredni proizvodi.
Direktor JKP "Poslovni prostor" Petar Petrović naglasio je da novi, bolji uslovi na samom prostoru neće uticati na povećanje cena proizvoda koji tu budu plasirani.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SESTRA UBIJENOG DALIBORA NAPISALA PESMU BRATU: Proklinjem mu ruku iz koje je svaki metak ispalio (VIDEO)