"SAVSKE VATRE" SUTRA KOD SAJMA: Beograđane očekuje bogat kulturno-umetnički program, pesma i igra

A. Z. K.

30. 06. 2023. u 22:00

MANIFESTACIJA "Savske vatre 2023" biće održana u subotu od 11 do 18 časova na obali reke Save u blizini Beogradskog sajma.

САВСКЕ ВАТРЕ СУТРА КОД САЈМА: Београђане очекује богат  културно-уметнички програм, песма и игра

Foto: D.Milovanović

Posetioce očekuje takmičenje u kuvanju riblje čorbe, bogat kulturno-umetnički program, pesma i igra i tradicionalno ferijalno "Plavo veče". Ovaj događaj se organizuje svake prve subote u julu, a organizuju ga Ferijalni savez Srbije, Sportsko-ribolovačko društvo Senjak i Savez pronalazača Srbije.

- Ovogodišnja manifestacija biće posvećena reci Savi, ribi, ekologiji, sportu, kulturi, zabavi, prijateljstvu i dobrom raspoloženju. Želimo da širimo radost, dobre vibracije i prijateljstvo među ljudima, a sve to pod sloganom "Siđi do reke" - saopštili su organizatori.

Jedan od važnih segmenata je i ekologija, a pripremljen je i šumarski višeboj, koji tradicionlano organizuje preduzeće "Srbijašume". Ribolovačko društvo Senjak organizovaće zajedničko pecanje na obali Save za mališane pod sloganom "Udicom protiv droge". Pribor za pecanje obezbediće organizatori, ali oni koji imaju svoju opremu moći će da je donesu i koriste.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu