Košarkaš Andre Dramond ostavio je konobarici u Palm biču na Floridi bakšiš od 1.000 dolara. On je u restoranu bio sa porodicom i kada je plaćao račun obradovao je mladu ženu tipsom od blizu 1000 posto.

Ona je Kasandra Dijaz i toliko je gest NBA košarkaša iznenadio da je podelila šta joj se dogodilo na društvenim mrežama, uz nebrojana reči zahvalnosti.

Tako se saznalo šta je Dramond uradio. Igrač Klivlenda je na račun od 164,25 dolara ostavio bakšiš od 1.000 dolara uz komentar: "Hvala, što ste bili sjajni". Zahvalio se Dramond i restoranu na gostoprimstvu.

"Radimo već dve nedelje sa minimalnim kapacitetom i sve ide veoma sporo. Došli su gosti, seli u moj reon, a ja nisam znala ko je čovek. Poslužila sam ih kao i sve ostale goste", napisala je Kasandra Dijaz na svom Instagram profilu i opisala svoj osećaj posle dobijanja ogromnog bakšiša. "Nisam znala kako da reagujem kada sam videla cifru na računu. Želela sam da pokažem koliko cenim gest, ali nisam htela da skrećem pažnju okoline na ceo događaj. Neverovatan je osećaj kada vidite ljude da pokazuju dela ljubaznosti u ovim nesigurnim vremenima. Ovo je priča koju nikada neću zaboraviti i hvala vam opet još sto milijardi puta".
Kasandra Dijaz   foto: Instagram

Dramond se na Floridi našao sa porodicom tokom pandemije od virusa korona i verovatno je poželeo nekoga da obraduje.

Dramondov čin dobrote je drugi ovog tipa u maju na Floridi. Nedavno je bakšiš od 1.000 dolara u jednom restoranu ostavio NFL igrač Čad Džonson čiji je račun bio svega 37 dolara.

Račun Andrea Drumonda   foto: Instagram