UBIJEN BIVŠI EVROPSKI PRVAK U KIK-BOKSU: Likvidiran u buregdžinici, policija blokirala grad

Novosti online

22. 10. 2019. u 15:01

УБИЈЕН БИВШИ ЕВРОПСКИ ПРВАК У КИК-БОКСУ: Ликвидиран у бурегџиници, полиција блокирала град

Foto: Facebook

Mahmić je višestruki prvak BiH, Balkana i Evrope, te viceprvak sveta u kik-boksu
Nekadašnji evropski prvak u kik-boksu Džemal Mahmić (33) ubijen je u zeničkom naselju Londža.


Iako je ovo drugi put da pucaju na Mahmića,sada su ti rafalni pucnji bili su kobni po njega, zbog čega je, kako nezvanično saznajemo, podlegao povredama na licu mesta.


Inače, Mahmić je višestruki prvak BiH, Balkana i Evrope, te viceprvak sveta u kik-boksu. Bio je profesionalni prvak BiH u boksu, a svojevremeno je bio najperspektivniji borac.

PROČITAJTE JOŠ: Ovo je kik-bokser, osumnjičen za ranjavanje mladića u Novom Pazaru: Pucao zbog starog sukoba?


Krajem 2011. godine zadobio je teške povrede glave, i to prelom kostiju lica i nosa, te prostrelnu ranu leve natkolenice u tuči i pucnjavi koja se dogodila u Zenici. Tada je uspeo da se oporavi.


Takođe, Mahmić je bio osuđen zbog pucnjave koja se dogodila 22. septembra 2012. godine na lokaciji Stare pijace u centru Zenice u kojoj je stradao nedužni Zeničanin Amer Pivić (18), koji je čekao gradski prevoz.


Tada se iz zeničkog zatvora obratio redakciji lokalnih portala tvrdeći da toga dana uopšte nije pucao i da mu je tada napravljena klasična sačekuša.


Inače, zenička policija još intenzivno traga za nepoznatim muškarcem koji je pucao na Mahmića u jednoj buregdžinici u Zenici.

(avaz.ba)
Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (1)